کدو سبز شکم پر،خوشمزه و گیاهی

کدو سبز شکم پر،خوشمزه و گیاهی

طرز تهیه کدو شکم پر غذای خوشمزه گیاهی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -شاید بادمجان و فلفل دلمه شکم پر را خورده باشید اما کمتر کسی کدوی شکم‌پر را امتحان کرده است.

 

مواد لازم  برای تهیه کدو سبز شکم پر


  کدو سبز: یک کیلوگرم
  سویا:۲۵۰گرم
  فلفل دلمه: یک عدد
  پیاز: یک عدد درشت
  رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
  نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
  روغن: به مقدار لازم

  طرز تهیه  کدو سبز شکم پر


1-کدوها را از وسط به صورت طولی برش دهید و محتویات داخل آن را خالی کنید. روی کدوها مقداری نمک بریزید.
2-روغن را در تابه بریزید و کدوها را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
3-پیاز را رنده یا خرد کنید و با روغن تفت دهید تا کاراملی رنگ شود.
4-فلفل دلمه‌ای خرد شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
5-در این مرحله باید سویا را به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم با مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
6-محتویات داخل کدو را خرد کنید و داخل تابه بریزید. با اضافه کردن کدو به محتویات تابه متوجه خواهید شد که کدو آب می‌اندازد از این رو بهتر است در تابه را ببندید و اجازه دهید آب کدو خشک شود.
7-کدوها را با سسی که آماده کرده‌اید پر کنید و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید. اگر مایل باشید می‌توانید به لایه داخلی کدوها هم پنیر پیتزا بزنید.
8-کدوها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و شعله اجاق را کم کنید. حدود یک ساعت طول می‌کشد تا غذای شما آماده شود.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.