دنیای قلم -شاید بادمجان و فلفل دلمه شکم پر را خورده باشید اما کمتر کسی کدوی شکمپر را امتحان کرده است.
کدو سبز: یک کیلوگرم سویا:۲۵۰گرم فلفل دلمه: یک عدد پیاز: یک عدد درشت رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم روغن: به مقدار لازم
1-کدوها را از وسط به صورت طولی برش دهید و محتویات داخل آن را خالی کنید. روی کدوها مقداری نمک بریزید. 2-روغن را در تابه بریزید و کدوها را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. 3-پیاز را رنده یا خرد کنید و با روغن تفت دهید تا کاراملی رنگ شود. 4-فلفل دلمهای خرد شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. 5-در این مرحله باید سویا را به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم با مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. 6-محتویات داخل کدو را خرد کنید و داخل تابه بریزید. با اضافه کردن کدو به محتویات تابه متوجه خواهید شد که کدو آب میاندازد از این رو بهتر است در تابه را ببندید و اجازه دهید آب کدو خشک شود. 7-کدوها را با سسی که آماده کردهاید پر کنید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید. اگر مایل باشید میتوانید به لایه داخلی کدوها هم پنیر پیتزا بزنید. 8-کدوها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و شعله اجاق را کم کنید. حدود یک ساعت طول میکشد تا غذای شما آماده شود.