طرز تهیه سس آلفردو به سبک رستوران های ایتالیایی

طرز تهیه سس آلفردو به سبک رستوران های ایتالیایی

طرز تهیه سس آلفردو به سبک رستوران های ایتالیایی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -سس آلفردو برای انواع پاستا  مورد استفاده قرار می گیرد. تصور عموم این است که نمی توان سس آلفردو را به سبک رستوران ها تهیه کرد. اما این یک اشتباه است. برای تهیه سس آلفردو به سبک رستوران های ایتالیایی باید مواردی را رعایت کرد. 

 


مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

خامهٔ غلیظ:¾ 1 پیمانه
کره:6 قاشق غذاخوری
حبهٔ سیر:1 عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو


طرز تهیه سس آلفردو


تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره و خامه را داخل آن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

وقتی مخلوط کره و خامه شروع به حباب زدن کردند سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره و خامه نسوزند.نمک و فلفل را هم به سس اضافه کنید 

سپس حرارت را کم  کم کنید تا موقعه استفاده سس گرم بماند.
 در این سس به جای یک حبه سیر میتوانید از 2 قاشق غذاخوری پودر سیر استفاده کنید .
همچنین به جای کره می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.
برای تزیین سس هم میتوانید از جعفری و ریحان تازه استفاده کنید.

 


نکات:

سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد.
این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند.
ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران است.
به جای 1 عدد حبهٔ سیر از 2 قاشق غذا خوری پودر سیر هم می توانید استفاده کنید.
اما عطری که حبهٔ سیر به غذا شما می دهد بهتر از پودر آن است.
بسته به دلخواه به جای کره از روغن زیتون هم می توانید استفاده کنید. 

برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه یا جعفری استفاده کنید که به جلوه و مزهٔ غذای شما می افزاید.
با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید یک پاستای خوشمزه درست کنید.
این سس در 30 دقیقه به همراه پاستا آمادهٔ سرو است.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.