طرز تهیه حلیم با بلغور گندم و گوشت بوقلمون

طرز تهیه حلیم با بلغور گندم و گوشت بوقلمون

طرز تهیه حلیم خوشمزه با گوشت بوقلمون را اینجا بخوانید

دنیای قلم -حلیم یک دسر بسیار عالی و البته مقوی است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. 

مواد لازم برای تهیه حلیم:

گندم (ترجیحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
گوشت (ترجیحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)
روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
 شکر و دارچین: به مقدار لازم برای تزیینات

 

طرز تهیه حلیم با بلغور گندم
طرز تهیه و دستور پخت حلیم:

 

اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکت‌ها موجود است ولی اگر در دسترستان نیست می‌تونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.
گندم را چند ساعتی خیس می‌کنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت می‌گذاریم و بعد از جوشیدن می‌گذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.
حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیم‌پز شد نمک را هم اضافه می‌کنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . آنقدر هم زدن را ادامه می‌دهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی می‌تونید صاف و یکدست کنید.
زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش می‌کنیم.
 

نکته 

توجه داشته باشید که حلیم را باید مدام هم بزنید تا نچسبد.

 میتوانید به جای اضافه کردن شکر از عسل برای شیرین کردن حلیم اضافه کنید.

برخی افراد نیز از نمک استفاده می کنند اما به طور معمول باید از یک شیرین کننده استفاده شود. 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.