تمام فوت و فنهای پخت حلیم خانگی
اگر می خواهید در خانه حلیم درست کنید حتما از دستو پخت که در این مطلب آمده است کمک بگیرید.
دنیای قلم -پختن حلیم در خانه کار پرزحمت و زمانبری است اما به سختی اش می ارزد. تمام فوت و فن های تهیه حلیم خانگی را بخوانید:
مواد لازم برای حلیم
گندم (ترجیحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
گوشت (ترجیحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)
روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
شکر و دارچین: به مقدار لازم برای تزیینات
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کبه عربی بسیار خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه حلیم
۱. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجود است ولی اگر در دسترستان نیست میتونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.
۲. گندم را چند ساعتی خیس میکنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت میگذاریم و بعد از جوشیدن میگذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.
بیشتر بخوانید: دستور پخت لگیمات؛ یک شیرینی مخصوص بوشهری
۳. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیمپز شد نمک را هم اضافه میکنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . آنقدر هم زدن را ادامه میدهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدست کنید.
۴. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم.
منبع: ایرنا زندگی