چگونه پیاز تند را شیرین کنیم

چگونه پیاز تند را شیرین کنیم

برای از بین بردن تندی پیاز در رستورانها چه می کنند؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلم -تندی پیاز همیشه باعث آزار کسانی  است که غذا درست می کنند یا حتی از غذا استفاده می کنند. 


تندی پیاز در پیش غذاهایی مانند سالاد اتفاقا بیشتر باعث آزار می شود. اما از بین بردن تندی پیاز روشی دارد که آشپزهای رستوران از این روشها ه استفاده می کنند. 

 

از بین بردن تندی پیاز
روش اول: استفاده از آب یخ است، با ریختن پیاز در آب یخ، سولفات درون پیاز خارج شده و این باعث کاهش تندى آن می‌شود.

 

روش دوم: با شناور کردن پیاز در آب، تردى پیاز حفظ می‌شود، اگر می‌خواهید، پیاز خرد شده، کمى نرم‌تر شود، می‌توانید از نمک استفاده کنید، روى حلقه‌هاى پیاز نمک پاشیده، و ١۵ دقیقه کنار گذاشته، سپس شسته و استفاده کنید.

پیاز تند خوبه یا شیرین

روش سوم: اگر زمان محدود است، شما می‌توانید پیاز حلقه شده را در کاسه‌اى ریخته و روى آن را با سرکه پوشانده و  ١٠ ثانیه در ماکروویو قرار دهید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.