دنیای قلم -تندی پیاز همیشه باعث آزار کسانی است که غذا درست می کنند یا حتی از غذا استفاده می کنند.
تندی پیاز در پیش غذاهایی مانند سالاد اتفاقا بیشتر باعث آزار می شود. اما از بین بردن تندی پیاز روشی دارد که آشپزهای رستوران از این روشها ه استفاده می کنند.
روش اول: استفاده از آب یخ است، با ریختن پیاز در آب یخ، سولفات درون پیاز خارج شده و این باعث کاهش تندى آن میشود.
روش دوم: با شناور کردن پیاز در آب، تردى پیاز حفظ میشود، اگر میخواهید، پیاز خرد شده، کمى نرمتر شود، میتوانید از نمک استفاده کنید، روى حلقههاى پیاز نمک پاشیده، و ١۵ دقیقه کنار گذاشته، سپس شسته و استفاده کنید.
روش سوم: اگر زمان محدود است، شما میتوانید پیاز حلقه شده را در کاسهاى ریخته و روى آن را با سرکه پوشانده و ١٠ ثانیه در ماکروویو قرار دهید.