طرز تهیه سرکه سیب خانگی و فوری
طرز تهیه سرکه سیب خانگی و فوری را اینجا بخوانید
دنیای قلم -سرکه سیب برای آماده شدن زمان زیادی لازم دارد اما می توانید سرکه سیب عالی و سریع را با این دستور تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سرکه سیب
سیب 2 کیلوگرم
سرکه سیب نصف لیوان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

دستور تهیه سرکه سیب فوری
سیبها را با یک دستمال خشک تمیز کنید، نیازی به شستن سیبها نیست.
سپس آنها را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هسته، ساقه و دم سیبها را جدا کنید.
سیبها را در یک ظرف که از خشک بودن آن اطمینان حاصل کردهاید، بریزید.
کمی سیبها را فشار دهید تا تمام فضای ظرف پر شود.
اکنون نصف لیوان سرکه سیب را به آن اضافه کنید.
سپس نمک را بیفزایید.
درب ظرف را با یک پارچه نخی بپوشانید و اطراف آن را با کش محکم کنید.
ظرف سرکه سیب را در محیط گرمی قرار دهید که در معرض جریان هوا نباشد.
پس از گذشت یک ماه پارچه را از روی ظرف بردارید. مقداری از سرکه را بچشید.
یک ماه دیگر نیز صبر کنید. بعد از این مدت سرکه آماده شده است.
سپس سرکه را داخل یک کیسه پارچهای بریزید و فشار دهید تا تفالههای سیب از سرکه جدا شوند.
سرکه را مجددا در ظرفی بریزید و در مکانی آفتاب گیر برای چند روز قرار دهید تا کاملا ترش شود.
چند نکته:
توجه داشته باشید که ظرف سرکه باید کاملا خشک باشد. وجود هر گونه رطوبت باعث کپک زدن سرکه خواهد شد.
احتیاجی نیست سیبها را بشویید، زیرا رطوبتی که در پوست سیب باقی میماند، باعث کپک زدن سرکه خواهد شد؛ بنابراین تنها با استفاده از یک دستمال خشک آنها را تمیز کنید.
حتما از پارچه نخی برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید و هرگز تا قبل از آماده شدن سرکه و صاف کردن آن، درب پوش خود ظرف را نگذارید. مگس سرکه برای تبدیل سیب به سرکه به هوا نیاز دارد، بنابراین اگر شما درب ظرف را ببنیدید یا از پارچه نخی استفاده نکنید، اکسیژن به آنها نرسیده و میمیرند.