طرز تهیه خورشت بامیه بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورشت بامیه بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورشت بادمجان بسیار خوشمزه و خاص را اینجا بخوانید.

دنیای قلم -خورشت بامیه یک غذای عالی برای دورهمی های شاد و فامیلی است. برای تهیه خورشت بامیه بسیار خوشمزه حتما باید فوت و فن آن را بلد باشید. 

 

طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه

 

پیاز: یک عدد بزرگ 

سیب ‌زمینی: دو عدد متوسط

لیمو عمانی: سه عدد 

گوشت خورشتی گوسفند: ۲۰ تکه متوسط

بامیه ریز: ۳۰۰ گرم 

لپه: یک لیوان

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم 

زعفران دم شده: یک استکان

 

 

طرز تهیه خورشت بامیه

 

در اولین مرحله برای پختن خورشت بامیه باید دقت داشته باشید بامیه هایی را خریداری کنید که اندازه آن ها کوچکتر باشند چون طعم بامیه های ریز خوشمزه تر است. همچنین با دقت آن‌ ها را بشویید و پاک کنید و حواستان باشد که دنباله بامیه خیلی کوتاه نشود تا محتویات آن موقع پختن بیرون بریزد و ظاهر خورشت را به هم بزند.

بعد از پاک کردن بامیه ها باید آن ها را داخل آب سرد بریزید و مقداری هم نمک روی آنها بپاشید و اجازه دهید که حدود نیم ساعت داخل آب بماند و بعد آنها را بیرون بیاورید و با آب شیر خوب تمیز کند و آبکش کنید.

در مرحله بعدی باید یک ماهی تابه را روی شعله گاز قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و وقتی کمی گرم شد، بامیه ها را درون روغن سرخ کنید. بهتر است سرخ کردن آن ها را تا جایی ادامه دهید که رنگ آن ها متمایل به قهوه ای ملایم شود و کنار بامیه­ ها، پیازهای نگینی را بریزید و داخل روغن تفت دهید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلایی رنگ شوند.

سپس آب لپه ای را که از قبل خیسانده بودید را خالی کرده و آن ها را هم به محتویات ماهی تابه اضافه کنید و تفت دهید. این تفت دادن باعث می‌شود که موقع پختن خورشت، لپه ها له نشوند.

سپس باید گوشت را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید و به قدری تفت دهید که تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و محتویات را باز هم تفت دهید و وقتی که تغییر رنگ گوشت کامل شد، آب جوش داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که با شعله ملایم بپزد تا گوشت شما مغز پخت شود و خورش جا بیفتد.

اکنون باید در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت و نیم برای پختن و جا افتادن خورشت بامیه زمان نیاز است. در آخر کار وقتی که گوشت خورشت پخت؛ باید لیمو عمانی را هم به آن اضافه کنید و اگر علاقه داشتید می توانید به جای لیمو از غوره استفاده کنید.

سپس باید کمی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و ۳ قاشق رب گوجه فرنگی در آن تفت دهید.

وقتی که رنگ آن تغییر کرد آن را به خورش بامیه اضافه کنید و کمی هم زعفران دم شده برای عطر و طعم بهتر به خورش خود اضافه کنید. با اضافه کردن این مواد، حدود نیم ساعت دیگر برای پختن خورشت زمان نیاز دارید تا بهتر جا بیفتد.

 

طرز تهیه خورشت بادمجان به سبک جنوبی

نکات خورش بامیه

 

به نکاتی که در خلال مطلب گفته شد برای تهیه خورش بامیه دقت کنید. یکی از آن ها انتخاب بامیه ریز است و دیگر اینکه از کوتاه کردن بیش از حد دم بامیه خودداری کنید زیرا باعث خراب شدن ظاهر غذا می شود. رعایت ترتیب مراحلی که گفته شد طعم بهتری را برای خورشت شما را به وجود می ­آورد.

 

 

خورش بامیه با مرغ

 

برای تهیه خورش بامیه نیازی نیست که همیشه از گوشت خورشتی استفاده کنید و اگر تمایل دارید می توانید داخل خورشت بامیه مرغ هم بریزید.

افرادی که ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند، می توانند به جای آن فیله مرغ را به صورت خورشتی خرد کرده و داخل خورشت بامیه با همان دستوری که گفته شد، بریزند.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.