چه کارکنیم کوکو سبزی وا نرود

چه کارکنیم کوکو سبزی وا نرود

بهترین روش برای جلوگیری از وا نرفتن کوکو سبزی چیست

دنیای قلم -تازه‌کارها خوب می‌دانند که پخت کوکوسبزی همان‌قدر که برای کاربلدها ساده و سریع است؛ برای دیگران چالشی و دردسرساز است.

 

پخت کوکوسبزی با ترکیبات ساده‌ و دم‌دستی که دارد یکی از گزینه‌های همیشگی برای افطار، شام یا یک وعده سبک است. در ادامه 5 نکته طلایی برای وانرفتن کوکوسبزی را می‌خوانید.


1) بهترین ترکیب سبزی برای تهیه این کوکو 500 گرم تره، 300 گرم گشنیز،  200 گرم جعفری،100گرم شوید و دو بوته سیر تازه است. نکته مهم، رعایت نسبت این گونه‌ سبزی ها در تهیه این کوکو است.
2) بعد از اضافه‌ کردن تخم‌مرغ به مایه کوکوسبزی، با چنگال حسابی آن را هم بزنید. به همان اندازه که آن را برای کیک هم می‌زنید. در این صورت تخم مرغ کف می‌کند و کوکوی شما پف‌دار و پوک می‌شود.
۳) اگر دوست دارید کوکوسبزی‌تان بیش از اندازه معمول پف کند، می‌توانید مقدار کمی بکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید.
۴)برای این‌که کوکو هنگام سرخ شدن وا نرود، حتما آب سبزی را بگیرید و از ‌تابه نچسب استفاده کنید.
۵) بعد از این‌که کوکو را برگرداندید تا سمت دیگرش هم سرخ شود، در تابه را نگذارید و اجازه ‌بدهید کوکو هوا بخورد.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.