4 فوت‌‌‍‌ کوزه‌‌‍‌گری برای پُف کردن کوکوسبزی

4 فوت‌‌‍‌ کوزه‌‌‍‌گری برای پُف کردن کوکوسبزی

ترفندی برای پف کردن کوکو سبزی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -کوکوسبزی یکی از خوشمزه‌‌‍‌ترین و راحت‌‌‍‌ترین غذاهایی است که می‌‌‍‌توان آن را در عرض کمتر از یک ساعت درست کرد. دستور پخت این غذا بسیار ساده است. اما گاهی کوکوسبزی ما پف نمی‌‌‍‌کند. برای پف کردن این غذای خوشمزه باید 4 فوت‌‌‍‌ کوزه‌‌‍‌گری زیر را رعایت کنید. 

آب سبزی‌‌‍‌ها را کاملا بگیرید


بعد از ضدعفونی کردن و شست‌‌‍‌وشوی سبزی‌‌‍‌ها، باید آب آن‌‌‍‌ها کاملاً خشک شود. بعد از آن ‌‌‍‌که آب سبزی کاملاً گرفته شد، آن‌‌‍‌ها را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید.


تخم مرغ زیاد


 یکی دیگر از مواردی که باعث پف کردن این غذا می‌‌‍‌شود، زیاد بودن مقدار تخم‌‌‍‌مرغ از سبزی است. در صورتی ‌‌‍‌که مقدار تخم‌‌‍‌مرغ بیشتر از سبزی باشد، کوکو سبزی بسیار پف می‌‌‍‌کند، همچنین طعم این غذا بهتر می‌‌‍‌شود.


 استفاده از بکینگ پودر


 مورد بعدی که باعث پف کردن غذای شما می‌‌‍‌شود، استفاده از بکینگ پودر است. بعد از این‌‌‍‌ که سبزی و تخم مرغ را به ‌‌‍‌خوبی با هم مخلوط کردید، در مرحله آخر بکینگ پودر را اضافه کنید.


  برنداشتن در ماهیتابه


 نکته دیگری که بسیار مهم است، بر نداشتن در ماهیتابه در نیم ساعت اول پخت کوکو سبزی است. در صورتی که در را بردارید، باعث می‌‌‍‌شود پف غذا بخوابد.
 

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.