دنیای قلم -کوکوسبزی یکی از خوشمزهترین و راحتترین غذاهایی است که میتوان آن را در عرض کمتر از یک ساعت درست کرد. دستور پخت این غذا بسیار ساده است. اما گاهی کوکوسبزی ما پف نمیکند. برای پف کردن این غذای خوشمزه باید 4 فوت کوزهگری زیر را رعایت کنید.
بعد از ضدعفونی کردن و شستوشوی سبزیها، باید آب آنها کاملاً خشک شود. بعد از آن که آب سبزی کاملاً گرفته شد، آنها را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید.
یکی دیگر از مواردی که باعث پف کردن این غذا میشود، زیاد بودن مقدار تخممرغ از سبزی است. در صورتی که مقدار تخممرغ بیشتر از سبزی باشد، کوکو سبزی بسیار پف میکند، همچنین طعم این غذا بهتر میشود.
مورد بعدی که باعث پف کردن غذای شما میشود، استفاده از بکینگ پودر است. بعد از این که سبزی و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کردید، در مرحله آخر بکینگ پودر را اضافه کنید.
نکته دیگری که بسیار مهم است، بر نداشتن در ماهیتابه در نیم ساعت اول پخت کوکو سبزی است. در صورتی که در را بردارید، باعث میشود پف غذا بخوابد.