پیتزا اسفناج خانگی، سالم و خوشمزه

پیتزا اسفناج خانگی، سالم و خوشمزه

پیتزا اسفناج هم مفید است و هم خوشمزه یک دستور پخت عالی برای پیتزا اسفناج داریم .

دنیای قلم -پیتزا اسفناج هم مفید است و هم خوشمزه یک دستور پخت عالی برای پیتزا اسفناج داریم .

غذای اصلی
مواد لازم
 خمیر پیتزا:450 گرم
 روغن زیتون: 2 تا 4 قاشق چای‌خوری
 لوبیا سفید پخته شده: یک ‌چهارم فنجان
 سیر (خرد شده): 2 حبه
 پنیر موزارلا (رنده شده):140 گرم
 پنیر پارمزان (رنده شده):50 گرم
 اسفناج تازه یا اسفناج کوچک: 120 گرم
 

   طرز تهیه:


1- فر را روشن و روی دمای 250 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا  هنگامی که فر گرم می‌شود سراغ مراحل دیگر بروید. قبل از پخت، فر باید حدود 30 دقیقه گرم شود.
2-یک کاغذ نسوز روی سطح کارتان پهن کنید. خمیر پیتزا را که از قبل تهیه کرده‌اید، به کمک وردنه روی کاغذ پهن کنید. نیازی نیست که شکل خمیر کاملا گرد باشد. بنابراین حساسیت به خرج ندهید.
3-دو قاشق چای‌خوری روغن زیتون را به کمک
 قلم موی آشپزی روی سطح خمیر پخش کنید. حبه‌های سیر را به کمک چاقو ،  ریز خرد و همراه لوبیا سفید پخته شده روی خمیر پخش کنید. پنیر موزارلای رنده شده را هم روی خمیر پخش کنید.سپس پنیر پارمزان را هم روی مواد رنده کنید.
4-یک کاسه متوسط بردارید. اسفناج را همراه نمک و فلفل داخل کاسه بریزید و بعد از مخلوط کردن کنار بگذارید.
5-سینی فر را بیرون بیاورید و با احتیاط پیتزا را روی سینی فر قرار دهید. برگ‌های اسفناج را روی پیتزا پخش کنید و در فر را ببندید. صبر کنید تا حدود 7 تا 8 دقیقه پیتزا با همان حرارت بپزد. وقتی نان پیتزا قهوه‌ای رنگ شد، پیتزای اسفناج آماده است.


 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.