10 نکته اساسی تهیه کباب کوبیده رستورانی

10 نکته اساسی تهیه کباب کوبیده رستورانی

اگر می خواهید کباب رستورانی خیلی خوشمزه درست کنید این مطلب را بخوانید

دنیای قلم -تهیه کردن کباب کوبیده فقط این نیست که بتوانید مواد را آماده کنید ، فوت و فن درست کردن این کباب بسیار مهمتر است. 10 نکته مهم برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه و رستورانی این را اینجا ببینید 


به هیچ وجه در تهیه مواد اولیه کباب کوبیده از پودر زردچوبه و جوش شیرین استفاده نکنید.
هرگز مواد اضافی دیگری در مواد کباب کوبیده اضافه نکنید زیرا طعم اصیل کباب از بین می رود.
به هیچ عنوان در مواد اولیه از چربی های اضافی مانند دنبه استفاده نکنید زیرا این چربی ها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روی سیخ می شوند.
عدم ورز دادن یکی از عواملی است که باعث ریختن مواد کباب کوبیده از روی سیخ می شود.

 

کباب کوبیده
هیچ وقت هنگام سرو ، برنج را روی کباب کوبیده نریزید،زیرا سبب جذب روغن کباب در برنج شده و کباب کوبیده خشک می گردد.
نوع گوشت و میزان آن در کباب کوبیده در کیفیت و طعم آن به مقدار زیادی تأثیرگذار است.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شامی کباب بسیار خوشمزه
 


بعد از اینکه سیخ ها آماده شد برای مدتی آن ها را در یخچال بگذارید تا در هنگام کباب کردن از ریخته شدن گوشت بر روی آتش خودداری شود.
به هیچ عنوان فراموش نکنید که آب پیاز باید گرفته شود و فقط باید پیاز رنده شده مورد استفاده قرار گیرد.
خیلی ها از زردچوبه استفاده می کنند اما ما توصیه می کنیم از زردچوبه در تهیه کباب کوبیده استفاده نکنید زیرا از اساس ادویه های کباب کوبیده نمک و زعفران و فلفل بوده است.
نکته آخر برای شما بحث سرو کباب کوبیده روباز میکنه که توصیه میشه حتما در کنار این غذای فوق‌العاده خوشمزه دوغ محلی را فراموش نکنید و همچنین سماق را نیز به این کباب اضافه کنید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.