طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی در خانه

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی در خانه

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -کباب کوبیده غذای محبوب ایرانی‌هاست. خوشمزگی این کباب به حدی  است که همه رستورانهای ایرانی آن را سرو می کنند. طرز تهیه کباب کوبیده به سبک رستوران‌ها در خانه را یاد بگیرید. 

 

مواد لازم کباب کوبیده رستورانی 

 

مواد لازم     میزان لازم
قلوه گاه گوسفند    500 گرم
گوشت گردن و یا راسته گوساله     500 گرم
پیازآب گرفته شده    250 گرم
نمک    13 گرم
فلفل قرمز    نیم گرم
فلفل سیاه     3 گرم
گوجه و فلفل     به میزان دلخو.اه
زعفران دم کرده    2قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی 

 

ابتدا به گوشت خردشده (نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز ) را اضافه کنید و خوب ورز دهید. 
گوشت را در چرخ گوشت بریزید و با دنده نخودی یا درشت ، چرخ کنید. حدود 3 دقیقه با دست

پیاز را نیز پوست بگیرید خرد کنید و با چرخ گوشت و یا رنده ، رنده کنید و حدود 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا اسید آن کاهش پیدا کند و کمی تلخی آن گرفته شود. گوشت را نیز سلفون بکشید ودرون یخچال قرار دهید.
پیاز را از یخچال خارج کنید و با کمک یک پیاز آب آن را بگیرید سپس وزن کنید تا حدود 250 گرم باشد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کباب ترش گیلانی بسیار خوشمزه و مجلسی

پیاز را به گوشت اضافه کنید و دهنه چرخ گوشت را با دهنه کبریتی عوض کنید.
مواد را  ورز دهید و با چرخ گوشت آن را چرخ کنید. 
زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا زعفران ترکیب شود. هنگام چنگ زدن حواستان باشد که مواد را بچسبانید کف ظرف و چنگ بزنید نه اینکه در هوا چنگ بزنید.روی گوشت را سلفون بکشد و حدود 2 ساعت بگذارید تا بماند
حدود 120 گرم  گوشت بردارید و به صورت استوانه در بیاورید و سیخ را از وسط آن رد کنید. 

حدود دو انگشت مواد باید از سر سیخ فاصله داشته باشد. با باز و بسته کردن دست کباب را از بالا به سمت پایین سوق دهید. برای اینکه این کار برای شما راحت تر شود کمی دست خود را با آب خیس کنید.

کباب کوبیده رستورانی
از دو طرف این کار را انجام دهید سپس با کمک شست و انگشت اشاره با فشار کم شروع به بند زدن بکنید. 
گوجه ها و فلفل را نیز شسته و به سیخ بزنید. 

زغال ها را حاضر کنید و سیخ کباب و گوجه را روی آن بچینید. 

هر پنج ثانیه یک بار سیخ کباب ها را بچرخانید تا کاملا مغز پخت شود. توجه داشته باشید که مدام باید با باد بزن باد بزنید تا شعله پخش شود. 


نکات مهم در تهیه کباب کوبیده : 

شما می توانید مقدار کره را با اندکی زعفران آب کنید و با کمک فرچه روی کباب بزنید. 
انتخاب گوشت تاثیر فراونی روی کیفیت کباب دارد. 
شما می توانید کمی پودر سیر نیز به مواد گوشت اضافه کنید. 
اضافه کردن بدون وقفه پیاز پس از رنده کردن به گوشت طعم دلپذیر کباب رستورانی را به شما نمی دهد. 
شما می توانید کمی سماق نیز بع مواد اضافه کنید. 
افزودن کمی آب نارنج می تواند طعم خوبی به کباب کوبیده بدهد.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.