طرز تهیه کیک کشمشی به سبک شیرینی فروشی‌ها

طرز تهیه کیک کشمشی به سبک شیرینی فروشی‌ها

کیک کشمشی خیلی خوشمزه را با این دستور پخت تهیه کنید.

دنیای قلم -کیک کشمشی خیلی خوشمزه و خاص به سبک شیرینی فروشی‌ها با دستوری که شیرینی پزها استفاده می کنند قابل پخت است. 

 


مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی 


آرد سفید    ۲ پیمانه
بکینگ پودر    ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ                ۴   عدد
روغن مایع    نصف پیمانه و ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده    سه چهارم پیمانه
شکر              ۱ پیمانه
وانیل                نصف قاشق چایخوری
کشمش پلویی    نصف پیمانه

 


دستور پخت کیک کشمشی


ابتدا شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و به خوبی با شکر مخلوط می کنیم، در ادامه وانیل را اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را با دور تند حدود ۳ تا ۵ دقیقه می زنیم تا حجمشان دو برابر شود.
زمانی که حجم تخم مرغ ها زیاد شد و مایل به کرم رنگ شدند روغن مایع را اضافه می کنیم و در حدی که با مواد مخلوط شود هم می زنیم. در ادامه ماست را اضافه می کنیم و فقط در حدی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شوند.
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو بار الک می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک به صورت یکدست آماده شود، مخلوط کردن فقط باید در حدی باشد که مواد یکدست شوند.
در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس کشمش ها را با آرد سرد می خیسانیم تا کمی نرم شوند. پس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و کف آنرا یا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
در صورت نبود کاغذ روغنی با مقدار کمی روغن کف و بدنه قالب را به خوبی چرب می کنیم. حالا کمی آرد هم به صورت کاملا پخش کف قالب می پاشیم سپس قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی درون قالب بیرون بریزید.


برای اینکه پس از پخت کیک، به راحتی بتوانیم آنرا ازقالب خارج کنیم، بهتر است از روغن جدا کننده کیک خانگی استفاده کنیم.
در ادامه نیمی از مایه کیک را کف قالب می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا کف قالب پخش شود، سپس کشمش پلویی را آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز به خوبی خشک می کنیم به طوری که کشمش ها خیس نباشند.
 در ادامه کشمش ها را با باقیمانده مایه کیک مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم. حالا کیک را به مدت حدودا ۴۰ دقیقه در فر که قبلا روشن کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم.
اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک ما اماده است. حالا کیک را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود، سپس به صورت دلخواه با کشمش، گردو و یا چیزی دیگری به سلیقه خود تزیین کرده و برش می زنیم.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.