طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه به سبک کارخانه ها را اینجا بخوانید

دنیای قلم - مربای انجیر یک مربای پاییزی بسیار خوشمزه است که اگر با دستور پخت دست و حرفه ای پخته شود بسیار خوشمزه می شود. 

 


مواد لازم برای تهیه مربای انجیر 


انجیر    1 کیلو
شکر    700 گرم
آب    1 لیوان
آبلیمو    1 قاشق غذاخوری
گلاب    1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربای انجیر
طرز تهیه مربای انجیر


برای پخت مربای انجیر ایتدا انجیرها را خوب بشویید و کناری قرار دهید. سپس در یک قابلمه بزرگ آب و شکر را مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید. تا شیره آماده شود. شعله را کم کنید وقتی شهد به خوبی قوام آمد انجیرها را دانه دانه داخل قابلمه قرار دهید.  گلاب را اضافه کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز قرار دهید نیم ساعت زمان نیاز است تا انجیرها نرم شود و بپزد. در این مدت شهد و انجیر با هم به خوبی مخلوط شده و قوام می آید. سپس یک آب لیمو را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زیر اجاق را خاموش کنید و صبر کنید تا از حرارت بیفتد. 
حالا مربا را در ظرفهای در دار شیشه ای که خشک است بریزید. و در را محکم ببندید تا هوا نکشد. 
مربا را در یخچال نگه دارید. 

 


نکته


برای مربای انجیر بهتر است از انجیر زرد یا سبز استفاده کنید. 
نجیر نباید خیلی رسیده یا خیلی کال باشد. بهتر است انجیر که نزدیک به رسیدن است انتخاب کنید تا مربا له نشود. 
می توانید مقداری وانیل یا دارچین هم به مربا اضافه کنید تا خوش عطر شود.
اضافه کردن آبلیمو مهم است چون از کپک زدن مربا جلوگیری می کند. 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.