دنیای قلم - مربای انجیر یک مربای پاییزی بسیار خوشمزه است که اگر با دستور پخت دست و حرفه ای پخته شود بسیار خوشمزه می شود.
انجیر 1 کیلو شکر 700 گرم آب 1 لیوان آبلیمو 1 قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری
برای پخت مربای انجیر ایتدا انجیرها را خوب بشویید و کناری قرار دهید. سپس در یک قابلمه بزرگ آب و شکر را مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید. تا شیره آماده شود. شعله را کم کنید وقتی شهد به خوبی قوام آمد انجیرها را دانه دانه داخل قابلمه قرار دهید. گلاب را اضافه کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز قرار دهید نیم ساعت زمان نیاز است تا انجیرها نرم شود و بپزد. در این مدت شهد و انجیر با هم به خوبی مخلوط شده و قوام می آید. سپس یک آب لیمو را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زیر اجاق را خاموش کنید و صبر کنید تا از حرارت بیفتد. حالا مربا را در ظرفهای در دار شیشه ای که خشک است بریزید. و در را محکم ببندید تا هوا نکشد. مربا را در یخچال نگه دارید.
برای مربای انجیر بهتر است از انجیر زرد یا سبز استفاده کنید. نجیر نباید خیلی رسیده یا خیلی کال باشد. بهتر است انجیر که نزدیک به رسیدن است انتخاب کنید تا مربا له نشود. می توانید مقداری وانیل یا دارچین هم به مربا اضافه کنید تا خوش عطر شود. اضافه کردن آبلیمو مهم است چون از کپک زدن مربا جلوگیری می کند.