فوت و فن تهیه شربت سکنجبین مجلسی

فوت و فن تهیه شربت سکنجبین مجلسی

طرز تهیه شربت سکنجبین بسیار عالی و مجلسی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -سکنجبین یک شربت بسیار مناسب برای روزهای گرم سال است. 

 


طرز تهیه سکنجبین بسیار عالی را اینجا دنبال کنید. 

طرز تهیه سکنجبین بسیار خوشمزه


مواد لازم برای تهیه سکنجبین


نعناع تازه   150 گرم
شکر        1 کیلوگرم
سرکه       100 گرم
آب           2 لیوان

 

سکنجبین برای دو نفر
دستور تهیه


شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود . نعناع ها را هم خوب بشویید و بعد داخل شهد به جوش آمده بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد شود.سرکه را هم کم کم اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید سپس آن را از صافی رد کنید و بعد ازسرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.

 


نکته


حتما از سرکه خانگی استفاده کنید
شکر و آب را روی حرارت خیلی کم بگذارید تا آرام آرام در هم حل شود. 
سکنجبین شربتی بسیار مناسب برای تابستان است و گرمازدگی را از بین می برد. 
سکنجبین را می توانید با کاهو و خیار هم میل کنید. 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.