دنیای قلم -سکنجبین یک شربت بسیار مناسب برای روزهای گرم سال است.
طرز تهیه سکنجبین بسیار عالی را اینجا دنبال کنید.
نعناع تازه 150 گرم شکر 1 کیلوگرم سرکه 100 گرم آب 2 لیوان
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود . نعناع ها را هم خوب بشویید و بعد داخل شهد به جوش آمده بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد شود.سرکه را هم کم کم اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید سپس آن را از صافی رد کنید و بعد ازسرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.
حتما از سرکه خانگی استفاده کنید شکر و آب را روی حرارت خیلی کم بگذارید تا آرام آرام در هم حل شود. سکنجبین شربتی بسیار مناسب برای تابستان است و گرمازدگی را از بین می برد. سکنجبین را می توانید با کاهو و خیار هم میل کنید.