طرز تهیه مربای گوجه سبز مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه مربای گوجه سبز مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه مربای گوجه سبز بسیار خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -مربای گوجه سبز یک مربای بسیار خوشمزه و یک خوراکی خاص است. این مربا یک انتخاب مناسب برای عصرانه و پذیرایی با آن در دورهمی های عصرانه است. 

 


مواد لازم برای تهیه مربای گوجه سبز

 گوجه سبز؛1:5  کیلوگرم
آب: ۲.۵ پیمانه
شکر: ۱.۵ کیلوگرم
گلاب : ۱ قاشق غذا خوری
عرق هل : ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربا و شربت گوجه سبز


دستور تهیه مربای گوجه سبز


گوجه سبزها را بشویید. دم آنها را گرفته و خشک کنید.سپس داخل قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند و نرم شوند.15 دقیقه بعد که رنگ آلوها تغییر یافت، شکر را اضافه کنید. اجازه دهید شکر حل شود. مربا را هم نزنید. وقتی شکر کاملا حل شد، حرارت را کم گنید و اجازه دهید مربا قوام آید. حداکثر 35 دقیقه زمان می برد تا به غلظت مناسب برسد. کف روی مربا را مرتب جمع کنید. گلاب و هل را اضافه کرده و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید. پس از اینکه خنک شد در ظروف شیشه ای در دار خشک و تمیز بریزید.

 


نکته 


می توانید به جای گلاب از گل سرخ برای خوش عطر کردن کوجه سبز استفاده کنید.
دانه هل عطر بیشتری از عرق هل دارد ، می توانید از دانه هل برای  خوش عطر کردن استفاده کنید. 
حتما مربا را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال یا جای تاریک و خنک نگهداری کنید. 
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.