دنیای قلم -مربای گوجه سبز یک مربای بسیار خوشمزه و یک خوراکی خاص است. این مربا یک انتخاب مناسب برای عصرانه و پذیرایی با آن در دورهمی های عصرانه است.
گوجه سبز؛1:5 کیلوگرم آب: ۲.۵ پیمانه شکر: ۱.۵ کیلوگرم گلاب : ۱ قاشق غذا خوری عرق هل : ۱ قاشق غذا خوری
گوجه سبزها را بشویید. دم آنها را گرفته و خشک کنید.سپس داخل قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند و نرم شوند.15 دقیقه بعد که رنگ آلوها تغییر یافت، شکر را اضافه کنید. اجازه دهید شکر حل شود. مربا را هم نزنید. وقتی شکر کاملا حل شد، حرارت را کم گنید و اجازه دهید مربا قوام آید. حداکثر 35 دقیقه زمان می برد تا به غلظت مناسب برسد. کف روی مربا را مرتب جمع کنید. گلاب و هل را اضافه کرده و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید. پس از اینکه خنک شد در ظروف شیشه ای در دار خشک و تمیز بریزید.
می توانید به جای گلاب از گل سرخ برای خوش عطر کردن کوجه سبز استفاده کنید. دانه هل عطر بیشتری از عرق هل دارد ، می توانید از دانه هل برای خوش عطر کردن استفاده کنید. حتما مربا را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال یا جای تاریک و خنک نگهداری کنید.