طرز تهیه آبگوشت سنتی

طرز تهیه آبگوشت سنتی

آبگوشت بسیار خوشمزه را به این روش تهیه کنید

دنیای قلم- آبگوشت بسیار خوشمزه و لذیذ و سنتی را می‌توانید با روشی خاص درست کنید . روشی که دیزی سراها برای پخت آن استفاده می‌کنند. 

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سنتی


گوشت گوسفندی با استخوان و چربی۳۰۰ گرملوبیا سفیدنصف پیمانهنخودنصف پیمانهپیازیک عدد بزرگگوجه فرنگیچهار عددرب گوجه فرنگیدو قاشق غذاخوریسیب زمینیدو عددلیمو عمانیسه عددسیردو حبهدارچینیک قاشق چای‌خورینمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه آبگوشت سنتی



حبوبات را از شب قبل خیس کرده و ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. اگر فراموش کردید حبوبات را بجوشانید و آب را دور بریزید.

گوشت، دنبه، لوبیا، گوجه فرنگی، نخود و سیر و پیازی که از وسط دو قسمت کردیم را داخل قابله ریخته و ۶ برابر حجم تمامی مواد آب اضافه می‌کنیم. بهتر است مقدار آب اضافه شده به قدری باشد که حین مراحل پخت دیگر آبی اضافه نکنید تا طعم آبگوشت بهتر شود اما اگر آب بیشتری احتیاج بود حتما از آب جوش استفاده کنید.

 

آبگوشت سنتی


در قابلمه را بسته و شعله را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید سپس کف‌های روی سطح آب را به وسیله یک قاشق جدا کنید.

زردچوبه و فلفل را اضافه کرده، در قابلمه را ببندید و شعله را ملایم کنید تا آبگوشت آرام آرام بپزد. یکی از رموز لذیذ شدن این غذا آهسته پختن یا حرارت ملایم است.


بعد از حدود ۲ تا ۳ ساعت نوبت به اضافه کردن سیب زمینی و لیمو عمانی‌ها می‌رسد. سیب زمینی‌ها را از وسط نصف کرده و لیمو عمانی‌ها را سوراخ کنید سپس داخل آبگوشت بریزید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه رب گوجه فرنگی، نمک و دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد ۱ تا ۲ ساعت آرام آرام بپزد. دقت کنید که لیمو عمانی باید در ۱ ساعت آخر مراحل پخت اضافه شود تا آبگوشت طعم تلخی نگیرد.

در این مرحله دنبه را بیرون آورده و با گوشتکوب بکوبید و دوباره داخل قابلمه برگردانید تا خوب پخش شود. پیاز‌های پخته شده را از آبگوشت خارج کنید.

غذا آماده است، در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.