طرز تهیه شیرینی شکلاتی در خانه برای نوروز

طرز تهیه شیرینی شکلاتی در خانه برای نوروز

این مطلب را بخوانید تا با طرز تهیه شیرینی شکلاتی در خانه آشنا شوید.

دنیای قلم - شیرینی شکلاتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پر طرفدار است.این شیرینی خوش عطر یکی از گزینه‌های مناسب در کنار شیرینی نارگیلی و شیرینی مشهدی برای پذیرایی عید نوروز و سایر مهمانی‌هاست. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه در خانه را به شما آموزش می‌دهیم.

 

 

مواد لازم برای شیرینی شکلاتی 

 کره نرم: 100 گرم 
 پودر قند: 80 گرم
 شکر قهوه ای: 40 گرم
 تخم مرغ: 1 عدد
 وانیل: 1/8 قاشق چایخوری 
 آرد: 190 گرم 
 پودر کاکائو: 30 گرم 
 بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری 
 

 

شیرینی شکلاتی 

 

مواد لازم برای رویه شیرینی شکلاتی 

شکلات تلخ: 45 گرم
شیر عسلی: 2 قاشق سوپخوری
گردو و فندق خرد شده: 50 گرم 
 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی مشهدی در خانه برای نوروز

 

 

طرز تهیه شیرینی شکلاتی

کره نرم، پودر قند و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و کمی تغییر رنگ دهد.

سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد زده شده بیافزایید و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس از یخچال خارج کنید و گلوله های کوچک از خمیر برداشته و در دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یا هر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد کنید.

از مواد میانی آماده گلوله های کوچکی بردارید و داخل حفره قرار دهید و نیمی از مغزهای خرد شده را روی آن ها بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن آن ها را داخل ظرف دردار نگهداری کنید.

 

شیرینی شکلاتی 

 

طرز تهیه رویه شیرینی شکلاتی

شکلات تلخ و شیر عسلی را داخل شیر جوش بریزید و روی شعله ملایم قرار بدهید تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله بردارید و نیمی از مغزها را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدهید تا کمی سفت شود.

 

 شیرینی شکلاتی 

 

نکات کلیدی برای طرز تهیه انواع شیرینی

اگر می خواهید مقدار زیادی شیرینی برای عید بپزید، فر را روی  حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی های  ریز و کوچک  (مثل  شیرینی نخودچی)، با حرارت زیاد، می توانید  در وقت تان صرفه جویی  کنید.

اگر روی شیرینی تان پخته ولی داخل آن خمیر  مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی  ها بیندازید و دوباره شیرینی ها را داخل فر بگذارید. این کار  باعث  می شود خمیر وسط شیرینی هم پخته  شود.

سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای تهیه ی شیرینی عید آماده کنید و بخرید تا در نهایت، شیرینی های مرغوب تر و خوشمزه تری بپزید.

برای تهیه شیرینی عید بهتر است تخم مرغ ها خیلی خوب زده شوند، زیرا در این صورت تخم مرغ ها قدرت نگهداری هوا را در خود دارد. بنابراین باعث می شود کیک یا شیرینی عید  شما خوب پف کند. به طور معمول، سفیده ی تخم مرغ است که پس از زدن کف می کند و هوا را درون خود نگه  می دارد، نه زرده.

 

 

بیشتر بخوانید: چگونه برای عید در خانه شیرینی نخودچی درست کنیم

 

 

از تخم مرغ سردی که داخل یخچال بوده برای تهیه شیرینی عید استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه اش استفاده کنید.

هیچ گاه در فر را قبل از این که سه چهارم از زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید؛ چون پف کیک می خوابد.

نشانه ی کاملا پخته شدن کیک، این است که روی آن طلایی شده باشد و خوب پف کرده  باشد و تا  حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

برای تهیه ی شیرینیهای عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛ چون لطف این شیرینی ها به ظرافت و یک شکل بودن و هم اندازه بودن آنهاست.

قبل از شروع پختن شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت را بخوانید تا در وسط کار که مواد را مخلوط کرده اید، گیج نشوید و مایه  و خمیر شیرینی خراب نشود.

 

 

منبع: بیتوته
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.