چگونه بدون فر کیک هویج درست کنیم

چگونه بدون فر کیک هویج درست کنیم

طرز تهیه کیک هویج در خانه بدون نیاز به فر را در این مطلب بخوانید.

دنیای قلم- کیک هویج یکی از خوشمزه‌ترین و پر طرفدارترین کیک‌ها و دسرهاست. اگر به دلیل قرنطینه ناشی از کرونا خانه نشین هستید و هوس خوردن این کیک را دارید به راحتی و بدون نیاز به فر میتوانید این کیک را در خانه تهیه کنید. زمان تهیه برای مواد این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۶۰ دقیقه است.

 

 

مواد لازم جهت پخت کیک هویج

 

کیک

 

تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
آرد: ۳۰۰ گرم
روغن: ۲۰۰ گرم
هویج رنده‌شده: ۱ لیوان
بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل‏: نوک قاشق چای‌خوری  
دارچین: یک دوم قاشق چای‌خوری
گردوی خردشده: ۱۰۰ گرم

 

 

بیشتر بخوانید: سبزی پلو ماهی شب عید را چطور درست کنیم

 

 

دستور پخت کیک هویج

 

کیک هویج

 

۱. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید به مدت زیاد تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه) هم زدن زیاد در این مرحله اثر مهمی روی پف کیک دارد.

۲. روغن را اضافه کنید و دو مرتبه هم بزنید.

۳. هویج رنده و ریزشده‌ را به مواد اضافه کنید.

۴. گردو را به تکه‌های ریز خرد کرده به مواد اضافه کنید.

۵. دارچین را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

۶. در آخر آرد و بکینگ‌پودر را (که از قبل سه بار الک کردید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

۷. اگر دوست دارید می‌توانید گلاب نیز اضافه کرده و آرام کمی هم بزنید.

۸. مواد آماده شده را در قالب بریزید.

۹. اگر می‌خواهید از فر استفاده کنید قالب را با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در فر بگذارید.

۱۰. اگر می‌خواهید در قابلمه درست کنید، ابتدا قابلمه‌ای بزرگ‌تر از قالب را انتخاب کنید. سپس کمتر از ارتفاع قالب، آب (به طوری که آب در قالب کیک و خمیر آن نرود) در آن بریزید و روی گاز با شعله کم (شعله گاز مانند شعله برای دم دادن برنج) بگذارید.

۱۱. زیر قابلمه را شعله پخش کن بگذارید و از دم‌کنی استفاده کنید. کمی که قابلمه گرم شد قالب کیک را داخل آن گذاشته و اجازه دهید با همان شعله کم بماند تا بپزد.

زمان دقیقی نمی‌شود برای پخت کیک در قابلمه محاسبه کرد؛ زیرا بستگی به شعله گاز، حجم کیک و نوع مایه کیک دارد؛ ولی تا ۴۰ دقیقه اول اصلا در قابلمه را باز نکنید. بعد از این مدت هر چند دقیقه با خلال امتحان کنید. هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.

۱۲. می‌توانید از مخلوط خامه‌ صبحانه، شکر و ژلاتین برای تزئین آن استفاده کنید.

 

 

منبع: ایرنا

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.