روش دم کردن زعفران خوشرنگ
بهترین روش دم کردن زعفران که رنگ بسیاری از آن بگیرید را اینجا بخوانید.
دنیای قلم -برای تهیه زعفران خوشرنگ که در غذا از آن استفاده شود حتما باید روش درست آب کردن زعفران را در پیش بگیرد.
بزرگترین اشتباهی که خانم ها برای ساییدن زعفران می کنند این است که آن را با قند مخلوط می کنند. اینکار اشتباه است.
زعفران را در یک ظرف مناسب بدون اینکه چیزی به آن اضافه کنید بسایید. بعد از اینکار داخل آن آب جوش بریزید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه 15 دقیقه دم کشید چند قالب کوچک یخ اضافه کنید. در ظرف را کیپ ببندید و دیگر چیزی به آن اضافه نکنید.
بعد از نیم ساعت می توانید از حداکثر رنگ زعفران استفاده کنید.
با این روش می توانید مابقی زعفران را هم نگهداری کنید و برای مدت طولانی در یخچال بگذارید. اگر زعفران قرار است بیش از یک هفته در یخچال بماند می توانید آن را در قالب های یخ بریزید و فریز کنید و بعد که خواستید غذا درست کنید آن را مورد استفاده قرار دهید.
می توانید زعفران یخ زده را در ظرف قرار داده و حالت بن ماری آن را روی حرارت بگذارید تا هم یخ آن باز شود و هم دوباره دم بکشد و رنگ پس دهد. با این کار رنگ زیادی از زعفران خواهید گرفت.