فوت و فنهای خوشمزه شدن ته دیگ
راز خوشمزگی ته دیگ را میتوان در نمک و روغن آن دانست.
دنیای قلم -هرچند به علت محبوبیت ته دیگ میتوان آن را غذایی مستقل در نظر گرفت که میتواند به عنوان غذای کامل استفاده شود، ولی همچنان به عنوان پیش غذا یا در کنار غذای اصلی میل میشود. راز خوشمزگی ته دیگ را میتوان در نمک و روغن آن دانست.
روغن روی حرارت ملایم باعث ترد شدن مواد موجود در ته دیگ میشود و همین برشتگی و تردی، آن را به خوراکی پرطرفدار و بی نظیر تبدیل کرده است که کمتر کسی میتواند از خوردن آن چشم پوشی کند. البته درست کردن این خوردنی خوشمزه نیازمند تبحر خاصی است که تنها در آشپزهای ماهر دیده میشود و هر کس نمیتواند از عهده آن برآید.
نکته قابل توجه در تهیه ته دیگ این است که از هر روغنی برای درست کردن آن استفاده نکنید و روغنهای باکیفیتی مانند روغن کنجد و ذرت را برای این منظور به کار ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت ناردون بسیار خوشمزه
روغن کنجد از آن دسته روغنهایی است که بدون هیچگونه نگرانی میتواند برای سرخ کردن استفاده شود و به گفته متخصصان تغذیه در جلوگیری از سرطان دستگاه گوارش هم موثر است.
روغن ذرت مقدار زیادی امگا ۶ دارد و به همین دلیل مورد توجه خاص قرار میگیرد ضمن آنکه روغن زیتون برای سرخ کردن توصیه نمیشود و بهتر است از این روغن برای روی غذاها و انواع سالاد استفاده کرد.
منبع: خراسان