مهمترین فواید غذای تند چیست
مهمترین فواید غذای تند را اینجا بخوانید
دنیای قلم -مرکز تغذیه در ایالت بادن وورتمبرگ آلمان اعلام کرد که غذاهای تند مانند فلفل تند، زنجبیل و خردل فواید زیادی برای سلامتی دارند؛ زیرا ترشح بزاق و شیره معده را افزایش میدهند و حرکات معده و رودهها را بیشتر میکنند.
همچنین موجب بهبود فرایند گوارش میشوند. به گزارش مرکز تغذیه آلمان، غذاهای تند برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با باکتریها، ویروسها، قارچها و میکروبها عمل میکنند. همچنین موجب گشادی رگهای خونی و بهبود گردش خون می شوند که برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
غذاهای تند به مبارزه با سرماخوردگی کمک میکنند، زیرا اثر ضد التهابی دارند، همچنین موجب آبریزش بینی می شوند و گرفتگی بینی را باز میکنند.جالب تر اینکه غذاهای تند انرژیزایی میکنند که به کالریسوزی کمک میکند و باعث افزایش دفع عرق میشود که به خنک شدن بدن کمک میکند. علاوه بر این، غذاهای تند به ترشح هورمون «اندورفین» در بدن کمک میکند که باعث بهبود خلق و خو میشود. این مرکز تغذیه اشاره کرد که غذاهای تند برای برخی از گروهها مانند افرادی که از سندروم روده تحریکپذیر، بیماریهای کلیوی یا مثانه رنج میبرند و همچنین افرادی که پس از مصرف غذاهای تند دچار مشکلات سیستم گوارشی مانند درد معده و سوزش سر دل، تحریک غشای مخاطی، حالت تهوع، استفراغ، اسهال یا مشکلات فشار خون میشوند، مناسب نیست.