نکات کلیدی برای مزه دار کردن جوجه کباب

نکات کلیدی برای مزه دار کردن جوجه کباب

جوجه کباب یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که خوشمزگی آن با مزه دار کردنش ارتباط دارد ترفند سرآشپزها برای مزه دار کردن جوجه کباب را اینجا بخوانید

دنیای قلم - پخت جوجه کباب در ظاهر بسیار آسان است اما باید تاکید کنیم که مهمترین بخش پخت جوجه کباب مزه دار کردن آن است. اگر بتوانید جوجه کباب را خوب مزه دار کنید .

ترفندهایی در رستوران ها برای پخت جوجه کباب به کار می رود که بیشتر خانم های خانه دار از آن بی خبر هستند.

چند ترفند مزه دار کردن و خوشمزه شدن جوجه کباب را اینجا برای شما می گوییم.

باید دورتادور جوجه کباب هارو با روغن کاور کنیم تا در اثر ماندن طولانی مدت از نفوذ آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند و حسابی مزه دار شود و هیچ وقت سفت نخواهد شد.

جوجه کباب رستورانی
رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردن است وقتی رنده کنید یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.


زعفران دم کرده به جوجه ها اضافه میکنیم و به جای اینکه جوجه طعم زعفرانی بگیرند  پیازها و آبلیمو و خلاصه هرچه ریختیم  طعم زعفرون میگیرن پس چکار کنیم؟اول به تکه های جوجه خرد شده زعفران غلیظ اضافه میکنیم و یک ساعت استراحت می دهیم. بعد با روغن مایع کاور میکنیم بعد آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه می کنیم و مجددا یک ساعت استراحت بعد پیاز خلالی شده را اضافه می کنیم و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنیم و مدت دو ساعت یا یک شب در یخچال استراحت می‌دیم تا حسابی مزه بگیرد. بعد می توانید جوجه را سیخ و کباب کنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.