طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و بسیار خوشمزه
طرز تهیه رولت گوشت بسیار خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید.
دنیای قلم -رولت گوشت یک غذای مجلسی بسیار خوشمزه و زیباست که برای یک مهمانی عالی می توانید آن را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
جعفری: 30گرم
پیاز:2 عدد
سیب زمینی1: عدد
هویج2: عدد
پودر سوخاری: نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی:3 قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز:1 عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
پودر فلفل چیلی : به میزان لازم
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
آب جوش: به میزان لازم
آب : به میزان لازم
دستور پخت رولت گوشت
پوست پیاز را می گیریم و رنده می کنیم ، جعفری را که از قبل پاک کرده و شسته ایم را خرد می کنیم . ظرفی را برای مخلوط کردن انتخاب می کنیم و جعفری و پیاز و گوشت چرخ کرده را در آن می ریزیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سوخاری را به مواد اضافه می کنیم. همه مواد را هم می زنیم تا در هم مخلوط شود سپس آن را خوب ورز می دهیم. مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم. تا زمانی که گوشت در یخچال استراحت می کند سیب زمینی و هویج را در قابلمه می پزیم . سپس هردو را به طول برش می زنیم . مخلوط گوشت را از یخچال بیرون می آوریم. روی سطح کار نایلون فریزر پهن می کنیم و نصف مایه را گرد می کنیم و روی نایلون می گذاریم. مایه را با استفاده از دست پهن می کنیم تا اندازه ای که ضخامت گوشت یک سانتی متر شود.
با دست طوری شکل می دهیم که شبیه استوانه شود. برای اینکه کاملا شبیه استوانه شود آن را روی سطح کار غلط می دهیم تا سطحش صاف شود و بعد پلاستیک را جدا می کنیم. نصف باقیمانده گوشت را هم به همین ترتیب درست می کنیم. در یک تابه سه قاشق روغن مایع می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا داغ شود. رولت را در تابه می گذاریم و با حرارت کم صبر می کنیم تا یک طرفش سرخ شود. رولت را می چرخانیم تا همه طرفش سرخ شود. رولت دوم را هم به همین ترتیب سرخ می کنیم.
رب گوجه فرنگی و زردچوبه در ظرفی می ریزیم و پودر فلفل چیلی را خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. کمی آب جوش به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. فلفل دلمه ای سبز را حلقه می کنیم. فلفل دلمه حلقه شده را کف قابلمه ای می چینیم و نصف سس را روی آن می دهیم. رولت ها را در قابلمه می گذاریم و مابقی سس را روی آن ها می ریزیم.
در قابلمه را می گذاریم و قابلمه را روی گاز با شعله کم می گذاریم. سی دقیقه زمان لازم است تا رولت ها بپزد و در این زمان مدام به غذا سر می زنیم تا از ته گرفتن آن جلوگیری کنیم. رولت گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی می گذاریم و با چاقو حلقه حلقه برش می زنیم و سرو می کنیم.