چگونه لیموناد خانگی درست کنیم

چگونه لیموناد خانگی درست کنیم

طرز تهیه لیموناد خانگی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -اگر به دنبال نوشیدنی هستید که عطش را برطرف کند قطعا لیموناد یک انتخاب مناسب است. پایه اصلی تمام لیمونادها ، لیمو است. به دلیل ترش بودن مزه لیمو شما می توانید هر نوع شیرین کننده از قبیل شکر یا عسل را به لیموناد بیفزایید. لیموناد به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود لیموناد بدون گاز که از ترکیب آب با شکر یا عسل و لیمو تهیه می‌شود و لیموناد گازدار که برای تهیه آن به جای آب از نوشابه یا آب گازدار استفاده می‌شود. در ادامه قصد داریم تا شما را با خواص این نوشیدنی خوشمزه و طبیعی به همراه طرز تهیه لیموناد نعنایی و زنجبیلی آشنا کنیم. 

طرز تهیه لیموناد خانگی
 


مواد لازم برای تهیه لیموناد 


آب خنک ۴ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
شکر ۱ پیمانه
آبلیموی تازه به میزان لازم
چند شاخه نعنای تازه
چند حلقه لیموی خورد شده برای تزئین
یخ به میزان کافی

 


طرز تهیه لیموناد و نعنا
 

در گام اول قابلمه ای متوسط انتخاب کرده و بر روی شعله قرار می دهیم. سپس آب ولرم به همراه شکر را درون قابلمه ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس چند برگ نعنای تازه را به آن اضافه می کنیم. هنگامی مخلوط آب و شکر و نعنا جوشید و به غلظت مناسبی رسید آن را کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد و هنگام مصرف نعنا های جوشیده شده را کنار می گذاریم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چهار نوع شربت رنگ و مجلسی

درون پارچ شربت آب و شکر را می افزاییم سپس مقداری آب خنک به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا اندکی رقیق شود. بعد از آن مقداری آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. در آخر چند برگ نعنای تازه به همراه چند تکه لیموی برش خرده و یخ های قالبی را به آن اضافه می کنیم. به همین راحتی شربت لیموناد و نعنای ما حاضر می‌شود.

چگونه لیموناد خانگی درست کنیم

طرز تهیه لیموناد تابستانی با زنجبیل و نعناع


این شربت به دلیل داشتن زنجبیل دارای خواص زیادی می باشد. زنجبیل بسیار گرم است و به دفع سموم از بدن کمک می کند هم چنین به دلیل خاصیت ضد التهابی به درمان سردرد های میگرنی کمک می کند. زنجبیل خاصیت چربه سوزی فوق العاده ای دارد بنابراین نوشیدن این شربت برای کسانی قصد کاهش وزن را دارند مناسب است.

 

طرز تهیه بیکد زیتی (baked ziti)؛ غذای جدید با ماکارونی


مواد لازم برای ۴ نفر
آب خنک ۴ لیوان
آب ولرم ۲ لیوان
شکر ۱ پیمانه
۳ برش زنجبیل
آبلیمو تازه به میزان کافی
چند برش لیمو و برگ نعنا برای تزئین
یخ به میزان کافی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گوجه سبز مجلسی و بسیار خوشمزه


طرز تهیه شربت لیموناد و زنجبیل
 

در گام اول قابلمه ای متوسط انتخاب کرده و بر روی شعله قرار می دهیم. سپس آب ولرم به همراه شکر را درون قابلمه ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس 3 ورق زنجبیل خرد شده را به آن اضافه می کنیم. هنگامی مخلوط آب و شکر و زنجبیل جوشید و به غلظت مناسبی رسید آن را کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد و هنگام مصرف زنجبیل های جوشیده شده را کنار می گذاریم.

درون پارچ شربت آب و شکر را می افزاییم سپس مقداری آب خنک به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا اندکی رقیق شود. بعد از آن مقداری آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. در آخر چند برگ نعنای تازه به همراه چند تکه لیموی برش خرده و یخ های قالبی را به آن اضافه می کنیم. به همین راحتی شربت لیموناد و زنجبیل ما حاضر می شود.

 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.