چرا باید هر روز آب و لیمو بنوشیم

چرا باید هر روز آب و لیمو بنوشیم

از تقویت سیستم ایمنی بدن تا هیدراته ماندن از جمله فواید این ترکیب است که البته درباره آن اغراق‌هایی هم می‌شود

دنیای قلم -انداختن چند تکه لیمو در آب و نوشیدن ترکیب آب و لیمو این روزها بسیار متداول شده است. اما آیا این نوشیدنی واقعا برای سلامتی مفید است؟ آوریل وایلز، متخصص تغذیه در کارولینای شمالی، می‌گوید: «شبکه‌های اجتماعی نوشیدن آب حاوی لیمو را توصیه می‌کنند. بسیاری مدعی‌اند که این کار به کاهش وزن، بهبود سلامت پوست، هضم غذا و متعادل کردن سطح پ‌هاش (ph) بدن کمک می‌کند.» اما به گفته او، تنها برخی از این ادعاها درست و برخی دیگر نادرست‌اند.


  تقویت سیستم ایمنی بدن


امیلی تیلز، متخصص تغذیه از نیویورک، می‌گوید: «لیمو منبع عالی ویتامین c است که به تقویت ایمنی کلی بدن کمک می‌کند، به‌خصوص در فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا.» به گفته او، «لیمو ریزمعدنی‌هایی به آب اضافه می‌کند و این امر وضعیت آب‌رسانی یا هیدراته شدن بدن را که در ماه‌های سرد بسیار دشوار است‌، افزایش می‌‌دهد.» تیلز همچنین تاکید می‌کند: «با این حال، باید درباره نوشیدن بیش از حد آب‌ لیمو محتاط باشیم، زیرا اسیدیته آن مینای دندان را از بین می‌برد و حساسیت ایجاد می‌کند.» تیلز می‌گوید: «ویتامین c موجود در لیمو چندان زیاد نیست، اما باید بدانیم که ویتامین c در حمایت از سلامتی مغز، پوست، قلب، استخوان و سیستم ایمنی نقش مهمی دارد.»


 
ترکیبی که آب‌رسانی را افزایش می‌دهد


به گزارش «ایندیپندنت فارسی» تیلز تاکید دارد: «ترکیب آب و لیمو برای افزایش هیدراتاسیون کافی عالی است. لیمو به آب طعم می‌بخشد و آن را جایگزینی لذت‌بخش برای نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر می‌کند.» ریچل ریچاردسون، متخصص تغذیه در کارولینای شمالی، توصیه می‌‌کند: «علاوه بر این‌که لیمو را روی آب فشار می‌دهید تا عصاره آن اضافه شود، به افزودن ریحان و نعناع تازه به آب هم فکر کنید، زیرا این ترکیب مفید است. برای درست‌ کردن آب ضدالتهابی مقداری زنجبیل، زردچوبه یا چای سبز دم و به آن اضافه کنید.»او تاکید می‌کند: «خلاق باشید و با سلیقه و شهودتان پیش بروید.»
 
آیا هر روز باید ترکیب آب و لیمو بنوشیم؟


وایلز گفت: «نوشیدن یک لیوان آب و لیمو یک یا دو بار در روز اشکالی ندارد اما اگر مشکلات گوارشی مانند رفلاکس اسید معده دارید، ممکن است علایم را بدتر یا تشدید کند.» ریچاردسون در این زمینه توصیه می‌کند: «میوه‌ها، گیاهان یا ریشه‌هایی را که برای طعم دادن به آبتان استفاده می‌کنید، تغییر دهید و فقط  به رعایت یک عادت سالم و همیشگی بسنده نکنید.» او درباره اضافه کردن پوست لیمو که به صورت درسته یا رنده شده به آب هشدار داد و خاطرنشان کرد: «پوست لیمو حاوی مقدار زیادی آفت‌کش‌ گیاهی طبیعی برای محافظت از داخل میوه است که به التهاب شدید و مشکلات کلیوی در برخی افراد منجر می‌شود.»
او پیشنهاد می‌کند که لیمو‌ها را پوست بکنیم و از پوست آن‌ها برای خوشبو و مطبوع‌ کردن فضای خانه و کار استفاده کنیم. 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.