دنیای قلم -اگر به دنبال نوشیدنی هستید که عطش را برطرف کند قطعا لیموناد یک انتخاب مناسب است. پایه اصلی تمام لیمونادها ، لیمو است. به دلیل ترش بودن مزه لیمو شما می توانید هر نوع شیرین کننده از قبیل شکر یا عسل را به لیموناد بیفزایید. لیموناد به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود لیموناد بدون گاز که از ترکیب آب با شکر یا عسل و لیمو تهیه میشود و لیموناد گازدار که برای تهیه آن به جای آب از نوشابه یا آب گازدار استفاده میشود. در ادامه قصد داریم تا شما را با خواص این نوشیدنی خوشمزه و طبیعی به همراه طرز تهیه لیموناد نعنایی و زنجبیلی آشنا کنیم.
آب خنک ۴ لیوان آب ولرم ۱ لیوان شکر ۱ پیمانه آبلیموی تازه به میزان لازم چند شاخه نعنای تازه چند حلقه لیموی خورد شده برای تزئین یخ به میزان کافی
در گام اول قابلمه ای متوسط انتخاب کرده و بر روی شعله قرار می دهیم. سپس آب ولرم به همراه شکر را درون قابلمه ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس چند برگ نعنای تازه را به آن اضافه می کنیم. هنگامی مخلوط آب و شکر و نعنا جوشید و به غلظت مناسبی رسید آن را کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد و هنگام مصرف نعنا های جوشیده شده را کنار می گذاریم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چهار نوع شربت رنگ و مجلسی
درون پارچ شربت آب و شکر را می افزاییم سپس مقداری آب خنک به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا اندکی رقیق شود. بعد از آن مقداری آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. در آخر چند برگ نعنای تازه به همراه چند تکه لیموی برش خرده و یخ های قالبی را به آن اضافه می کنیم. به همین راحتی شربت لیموناد و نعنای ما حاضر میشود.
این شربت به دلیل داشتن زنجبیل دارای خواص زیادی می باشد. زنجبیل بسیار گرم است و به دفع سموم از بدن کمک می کند هم چنین به دلیل خاصیت ضد التهابی به درمان سردرد های میگرنی کمک می کند. زنجبیل خاصیت چربه سوزی فوق العاده ای دارد بنابراین نوشیدن این شربت برای کسانی قصد کاهش وزن را دارند مناسب است.
مواد لازم برای ۴ نفر آب خنک ۴ لیوان آب ولرم ۲ لیوان شکر ۱ پیمانه ۳ برش زنجبیل آبلیمو تازه به میزان کافی چند برش لیمو و برگ نعنا برای تزئین یخ به میزان کافی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گوجه سبز مجلسی و بسیار خوشمزه
در گام اول قابلمه ای متوسط انتخاب کرده و بر روی شعله قرار می دهیم. سپس آب ولرم به همراه شکر را درون قابلمه ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس 3 ورق زنجبیل خرد شده را به آن اضافه می کنیم. هنگامی مخلوط آب و شکر و زنجبیل جوشید و به غلظت مناسبی رسید آن را کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد و هنگام مصرف زنجبیل های جوشیده شده را کنار می گذاریم.
درون پارچ شربت آب و شکر را می افزاییم سپس مقداری آب خنک به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا اندکی رقیق شود. بعد از آن مقداری آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. در آخر چند برگ نعنای تازه به همراه چند تکه لیموی برش خرده و یخ های قالبی را به آن اضافه می کنیم. به همین راحتی شربت لیموناد و زنجبیل ما حاضر می شود.