طرز تهیه شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی پفکی در منزل را در این مطلب بخوانید.

دنیای قلم - اگر دوست دارید شیرینی عید را خودتان در خانه تهیه کنید، شیرینی پفکی یکی از بهترین گزینه هاست چون هم خوشمزه و پر طرفدار است، هم دستور تهیه راحتی دارد و هم مواد زیادی برای تهیه آن لازم نداریم.

با ما در این مطلب همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی را به شما آموزش بدهیم.

 

 

مواد لازم برای تهیه ۱۶ عدد شیرینی پفکی

 

شیرینی پفکی

 

سفیده تخم‌مرغ: ۳ عدد

گردو خرد شده: یک فنجان

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

پودر شکر: یک فنجان

آرد سفید: یک قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق چای‌خوری ( ۴ قطره اسانس وانیل هم می‌توان اضافه کرد)

بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری

هل: نصف قاشق مرباخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سمنوی خانگی با دستور پخت حرفه ای

 

طرز تهیه شیرینی پفکی

 

شیرینی پفکی

 

۱. زرده‌های تخم مرغ را با همزن خوب به هم زده و وانیل و پودر شکر الک شده را به آن اضافه می‌کنیم و مجددا با همزن آن‌قدر هم میزنیم تا به رنگ کرم رنگ روشن دربیاید. 


۲. مواد خشک آرد و بکینگ پودر و هل را با هم مخلوط و الک می کنیم و به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک هم می زنیم و بعد روغن مایع و گردو خرد شده را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.


۳. روی ظرف را میپوشانیم و مواد آماده شده را به مدت یک ساعت برای استراحت در یخچال قرار می‌دهیم. 


۴. قبل از این‌که مواد را از یخچال بیرون بیاوریم از ۱۰ دقیقه قبل فر را روی دمای ۱۷۵ درجه روشن می‌کنیم تا گرم شود. 


۵. حالا روی سینی فر کاغذروغنی گذاشته و مواد را یا به اندازه یک قاشق مرباخوری از مایه برداشته و در سینی می ریزیم و یا در قیف ساده ریخته و در سینی فر با فاصله قیف می زنیم چون حین پخت پف می‌کند.


۶. سینی را در فر گرم‌شده قرار دهید و با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. شیرینی‌های خوشمزه ما آماده است.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.