طرز تهیه ته چین مرغ رستورانی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه ته چین مرغ رستورانی و بسیار خوشمزه

برای اینکه یک ته چین مرغ به سبک رستوران ها داشته باشید اینجا را بخوانید

دنیای قلم -ته چین مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و عالی است که می توانید با فر آن را درست کنید و از یک ته چین رستورانی لذت ببرید.


مواد لازم برای ته چین مرغ خانگی

برنج    چهار پیمانه
ماست سفت    نصف پیمانه
سینه مرغ     یک عدد
گلاب     یک قاشق غذاخوری
خلال پسته    پنجاه گرم
خلال بادام     پنجاه گرم
تخم مرغ     پنج عدد
زعفران دم کشیده     به میزان لازم
پیاز     یک عدد
روغن مایع    نصف پیمانه 
برگ بو    چند عدد
هویج     یک عدد
کرفس     یک شاخه
زرشک     نصف پیمانه
کره             به میزان لازم

بیشتر بخوانید : طرز تهیه مرغ ترش ساده بسیار خوشمزه و مجلسی

 

طرز تهیه ته چین مرغ بسیار خوشمزه و عالی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی

ابتدا سینه مرغ را درون قابلمه ای بریزید و آن را با سه پیمانه آب روی حرارت قرار دهید. سپس یک عدد پیاز و یک عدد هویج را خرد کنید و درون آب مرغ بریزید. به همراه هویج یک شاخه کرفس و چند عدد برگ بو ، نمک ، زرد چوبه و فلفل قرمز را درون قابلمه حاوی سینه مرغ بیافزایید.
در ادامه ی کار ماهیتابه ای در اندازه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت گاز قرار بدهید سپس درون آن یک قاشق غذا خوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره بریزید.با کمک گرفتن از یک کفگیر چوبی کره و روغن را روی شعله هم بزنید تا خوب حل شوند.
در مرحله بعدی باید زرشک هایی را که از قبل خیس کرده شسته و تمیز کرده اید آبشان را با کمک گرفتن از یک آبکش بگیرید و سپس درون تابه حاوی کره و روغن بریزید و حرارت گاز را کم کنید و کمی تفت دهید تا کاملا روغن و کره به خورد زرشک هایتان برود. حواستان باشد تا زرشک ها زیادی سرخ نشوند و حالت پفکی به خود نگیرند فقط در حدی که کمی خامی آن ها گرفته شده باشد.

 


سپس خلال پسته و خلال بادام ها را به زرشک های تفت داده شده درون ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر خوب مخلوط شوند. در ادامه این مرحله دو قاشق از زعفران دم کشیده تان را به زرشک ها و خلال ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوش عطر و بو شود .
بعد از آماده سازی زرشک ها آن ها را کناری بگذارید و ماهیتابه دیگری بردارید و درون آن یک قاشق غذا خوری روغن مایع بریزید سپس مرغ های پخته شده تان را یا به حالت ریش ریش و یا به حالتی که ما در این مطلب آماده کرده ایم برش بزنید و درون ماهیتابه بریزید.اگر مرغ ها را به همان شیوه که ما به شما گفته ایم بپزید مرغ دیگر بوی زهم نخواهد داد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه سوپ جو رستورانی و بسیار خوشمزه و مجلسی

در ادامه مرغ ها را که در تابه ریخته اید کمی تقت دهید تا مرغ کمی گرم شود سپس زعفران دم کشیده را به مرغ های درون تابه تان اضافه کنید و حدود یک دقیقه آن ها را بایکدیگر تفت دهید تا زعفران کاملا به خورد تکه های مرغ برود.
در مرحله بعدی ظرفی نسبتا بزرگی را بردارید و یک عدد تخم مرغ کامل و چهار عدد زرده تخم مرغ را درون آن بریزید.تخم مرغ های درون ظرف را با استفاده از یک همزن خوب هم بزنید تا با یکدیگر کاملا ترکیب شوند.

سپس به تخم مرغ های هم زده شده 3 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده بریزید این کار باعث می شود تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود.تخم مرغ ها را به کمک  همزن خوب هم بزنید تا جایی که کمی رنگ تخم مرغ ها عوض شود. سپس یک قاشق چای خوری نمک را به تخم مرغ هایتان اضافه کنید و دوباره شروع به هم زدن بکنید.
همچنین به تخم مرغ هایتان سه قاشق غذا خوری گلاب و یک پیمانه ماست سفت شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه صاف و خوب بدست بیاورید مایه ته چین باید رنگ زعفرانی خوبی داشته باشد پس به همین دلیل باید در مصرف این ماده غذایی دست و دل باز باشید البته این یک کار سلیقه ای است.

بیشتر بخوانید : فوت و فن‌های خوشمزه شدن ته دیگ

زمانی که مایه ته چین رنگ دلخواه و خوبی را با اضافه کردن زعفران گرفت زمان آن است که نصف پیمانه روغنتان را به مایع ته چین اضافه کنید بعد از اضافه کردن روغن آن را با استفاده از یک همزن خوب هم بزنید تا روغن کاملا به خورد مایه ته چینتان برود.
حال برنجی را که آبکش کرده اید را به مایه ته چینتان اضافه کنید،  نکته ای که در این مرحله مهم است میزان پخت برنج های آبکش شده است .دانه های برنجتان نباید له شود به اصطلاح باید برنج هایتان را کمی زنده تر بردارید،  زیرا هنگام پخت ته چین ،ماست باعث می شود تا برنج هایتان کمی نرم تر شود. در ادامه برنج هایتان را کم کم به مایع ته چین اضافه کنید و هم بزنید تا برنج ها با مایع ته چین ترکیب شود سعی کنید در تهیه این غذای خوشمزه از برنج هایی استفاده کنید که خیلی سریع له نمی شوند .
تا زمانی برنج ها را به مایه تان اضافه کنید که نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل باشد، زیرا این باعث می شود تا آن فرم ظاهری که می خواهید را به دست نیاورید.
در ادامه ظرفی که می خواهید درون آن ته چین را تهیه کنید را با کمی روغن چرب کنید سپس مایه ته چینی که آماده کرده اید را درون آن ظرف بریزید.
بعد از اینکه مایع ته چین را درون ظرف ریختید و روی آن را با قاشق صاف کردید ،مرغ ها را به هر صورتی که دوست دارید روی لایه اولیه برنج بریزید. زمانی که دارید مرغ ها را روی لایه اولیه برنج می ریزید حواستان باشد که مرغ ها نباید از دیواره های اطرف ظرف دیده شوند، پس به همین دلیل مرغ را کمی وسط تر بریزید.

 

ته چین مرغ رستورانی

بعد از اینکه مرغ ها روی لایه اولیه قرار دادید مخلوط زرشکی را که تهیه کرده اید را روی مرغ ها بریزید. مخلوط زرشک هم نیز مانند مرغ نباید از اطراف دیده بشود پس آن را نیز وسط مایع ته چینتان بریزید.
بعد از اینکه مواد میانی ته چین را درست کردید ادامه مایه برنج و ته چینتان را با آرامش روی مواد میانی بریزید و با کمک گرفتن از یک قاشق مواد را پرس کنید تا کاملا مواد میانی پوشیده شود.

بعد از اینکه مواد را خوب فشار دادید تا فضای خالی میان مواد باقی نماند روی ظرف را با استفاده از یک فویل کاملا بپوشانید و با کمک یک چاقو چند عدد سوراخ روی آن ایجاد کنید.

فر را روشن کنید و آن را روی درجه 380 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتی گراد قرار بدهید تا کمی گرم شود سپس ظرف ته چین را درون فر قرار بدهید و بگذارید تا حدود یک ساعت یا یک ساعت و نیم درون فر بماند البته باید در این بین ته چین را چک کنید تا زمانی که کف ظرف ته چین نارنجی رنگ شود. اگر مواد به رنگ نارنجی در آمد یعنی ته چین آماده است.

برای تزئین روی آن می توانید از زرشک و خلال استفاده کنید. تزئین این ته چین عالی و خوشمزه کاملا سلیقه ای است.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.