ترفند لعابدار کردن آش رشته

ترفند لعابدار کردن آش رشته

طرز لعبادار کردن آش رشته

دنیای قلم -یادتان باشد یکی از مهمترین دلایل خوشمزگی آش رشته لعبادار بودن آن است. مساله ای که برخی خانم های خانه دار از آن غافل می شوند. 


آش رشته یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌هایی است که ما می‌توانیم بخوریم، به‌خصوص اگر به اندازه کافی لعاب داشته باشد. برای لعاب دار کردن آش رشته باید از بلغور گندم کمک بگیرید، به این شکل که بلغور گندم را همراه با حبوبات خیس کنید و آن را در طی مراحل پخت آش رشته استفاده کنید. به همین سادگی آش رشته شما لعاب پیدا خواهد کرد.در ضمن و در صفحه تاریخ امروز هم از نفوذ آش در تار و پود فرهنگ و تاریخ ایران گفتیم.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.