اتحادیه اروپا، تحت تاثیر كوتوله‌های مدعی اپوزیسیون

اتحادیه اروپا، تحت تاثیر كوتوله‌های مدعی اپوزیسیون

محاسبات غلط اروپا در قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی چه نتایجی دارد؟

دنیای قلم - احمد مازنی : به نظر می‌رسد اتحادیه اروپا به ‌شدت تحت تاثیر كوتوله‌های مدعی اپوزیسیون است. مردم ایران از سوء تدبیر برخی مسوولان كشور ناراضی و معترضند، اما افرادی كه به نام مردم ایران با مقامات این اتحادیه و كشورهای اروپایی تماس گرفته‌اند هیچ نسبتی با ملت ایران ندارند. ضمن اینكه بخش اعظم نارضایتی مردم ایران ناشی از بدعهدی دولت‌های غربی و در راس آنها ایالات متحده امریكاست.

جمهوری اسلامی ایران برای حصول توافق با غرب گفت‌وگوی برجام را رقم زد، اما ترامپ به میز مذاكره لگد زد و اروپایی‌ها هم تاكنون گام مثبتی برنداشتند. ترامپ در اقدامی دیگر سردار قاسم سلیمانی فرمانده ضد تروریسم سپاه قدس را ترور و با این اقدام تروریستی، جای پای خود را در كنار تروریسم بین‌المللی محكم كرد. اما اروپایی‌ها هم از دهه شصت تاكنون از سازمانی كه دستش تا مرفق به خون خلق آغشته است، حمایت كرده و اكنون نیز در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی از همان سازمان مدافع صدام تبعیت می‌كند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در كنار ارتش جمهوری اسلامی ایران نیروهای مسلح رسمی ایران هستند كه در قانون اساسی ایران به آن تصریح شده. سپاه در دوران دفاع مقدس از تمامیت ارضی ایران و جان و مال و ناموس مردم ایران دفاع كرده و در مقابله با تروریسم صدر انقلاب و تروریسم داعش بیشترین تلاش را كرده است. اروپایی‌ها از این محاسبه‌های غلط كم نداشتند. اما این‌بار در باتلاق اخبار كوتوله‌ها گیر كرده و در فضای ضعف دستگاه دیپلماسی و سوءتدبیر برخی نهادهای ما همچنان در این باتلاق فرو می‌روند.

از مقامات وزارت خارجه انتظار می‌رود از انفعال خارج شوند و با استفاده از ظرفیت كارشناسان با تجربه كشور از چنین اتفاقاتی در روابط ایران با سایر كشورها پیشگیری كنند، باز هم دیر نشده امیدوارم در تعامل با دولت‌های اروپایی از تصویب نهایی این مصوبه جلوگیری كنند و مسوولان قوای مختلف قدر حمایت و همراهی و حتی اعتراض و انتقاد منصفانه آنان را بدانند و نگذارند بیش از این كیان ملی ایرانیان دستخوش سوءنیت بدخواهان و سوءتدبیر افراطیون شود.


 

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.