تهیه چای ماسالا در خانه با طعم کافی شاپ
طرز تهیه چای ماسالا را اینجا بخوانید
دنیای قلم -چای ماسالا با طبیعتی گرم و بسیار خوش طعم یک نوشیدنی عالی برای زمستان است.
مواد لازم
چوب دارچین:۲ عدد
زنجبیل:۳ تکه
فلفل سیاه: ۲ قاشق مربا خوری
بادیان ستاره ای: ۳ تا ۴ عدد
میخک: یک قاشق مربا خوری
جوز هندی:یک عدد
شیر: ۲ لیوان
چای: یک قاشق غذا خوری
آب: یک لیوان
شکر: ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1- ابتدا تمام ادویه های مدنظر را آماده و اندازه کنید. سپس داخل یک تابه همه ادویه ها را برای ۳ دقیقه تفت دهید تا عطر آن ها آزاد و رطوبت آن ها خشک شود.
2-حالا همه ادویه ها را داخل آسیاب بریزید و مخلوط کنید. اگر آسیاب ندارید می توانید داخل هاون بریزید و بکوبید. این ادویه ماسالاست که می توانید داخل یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
3-آب را داخل یک شیر جوش بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید،سپس چای را اضافه کنید و به دلخواه کمی گل و هل نیز بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد شکر را اضافه کنید.
4-در ادامه شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به جوش بیاید. یک قاشق چای خوری از ادویه چای داخل مواد بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و به جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید، سپس برای ۵ دقیقه دم بگذارید و بعد از صافی رد کنید و داخل لیوان بریزید. این مقدار به شما چهار فنجان ماسالا می دهد و می توانید در انتها کف شیر درست کنید و روی چای بریزید.