دنیای قلم -چای ماسالا با طبیعتی گرم و بسیار خوش طعم یک نوشیدنی عالی برای زمستان است.
چوب دارچین:۲ عدد زنجبیل:۳ تکه فلفل سیاه: ۲ قاشق مربا خوری بادیان ستاره ای: ۳ تا ۴ عدد میخک: یک قاشق مربا خوری جوز هندی:یک عدد شیر: ۲ لیوان چای: یک قاشق غذا خوری آب: یک لیوان شکر: ۲ قاشق غذا خوری
1- ابتدا تمام ادویه های مدنظر را آماده و اندازه کنید. سپس داخل یک تابه همه ادویه ها را برای ۳ دقیقه تفت دهید تا عطر آن ها آزاد و رطوبت آن ها خشک شود. 2-حالا همه ادویه ها را داخل آسیاب بریزید و مخلوط کنید. اگر آسیاب ندارید می توانید داخل هاون بریزید و بکوبید. این ادویه ماسالاست که می توانید داخل یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. 3-آب را داخل یک شیر جوش بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید،سپس چای را اضافه کنید و به دلخواه کمی گل و هل نیز بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد شکر را اضافه کنید. 4-در ادامه شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به جوش بیاید. یک قاشق چای خوری از ادویه چای داخل مواد بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و به جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید، سپس برای ۵ دقیقه دم بگذارید و بعد از صافی رد کنید و داخل لیوان بریزید. این مقدار به شما چهار فنجان ماسالا می دهد و می توانید در انتها کف شیر درست کنید و روی چای بریزید.