تمام مزایا و خواص چای ماسالا + عوارض و طرز تهیه چای ماسالا

تمام مزایا و خواص چای ماسالا + عوارض و طرز تهیه چای ماسالا

اگر می خواهید چای ماسالا بنوشید این مطلب را بخوانید

دنیای قلم -چای ماسالا یک نوع چای هندی می باشد و دارای خواص و فواید شگفت انگیزی است، همچنین چای ماسلا مزایای فراوانی برای سلامتی دارد.


خواص چای ماسالا و مزایا و عوارض جانبی چای ماسالا:


ریشه چای ماسالا در هند است و دارای مزایای پزشکی فوق العاده می باشد و یک فنجان چای ماسالا در روز کافی است تا شما را سالم و دور از بیماری ها نگه دارد. این نوشیدنی ترکیبی از بسیاری مواد تشکیل دهنده، از جمله زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه است. اگر چه ممکن است دستورالعمل های زیادی از این چای وجود داشته باشد، اما مواد اولیه مشابه هم هستند ، شما میتوانید به سلیقه خود برخی از ترکیبات را کم و یا اضافه کنید.


ارزش غذایی و خواص تغذیه ای چای ماسالا:


این نوشیدنی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و با کالری کمتر از 100، میتوانید بدون نگرانی آن را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید و لذت ببرید. هنگامی که بدون شیر یا شکر مصرف شو، دارای صفر درصد چربی است، بنابراین به همه افراد در تمامی سنین توصیه میشود.
همچنین ثابت شده است که در کاهش وزن موثر است. اگر به دنبال کالری مناسب روزانه هستید، این چای را به رژیم خود بیفزایید.
چای ماسالا عطر و طعم فوق العاده ای دارد و با کمتر از 100 کالری مسیر مناسبی برای تناسب اندام است. همچنین طرز تهیه آن بسیار آسان است.همه کاری که باید انجام دهید این است که مقداری میخک، هل و دارچین را در یک کاسه آسیاب کنبد.
سپس مقداری زنجبیل، فلفل سیاه و آب جوش را به آن بیفزایید. سپس روی اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند.
بعد مقدار بسیار کمی شیر و شکر اضافه نمایید و زمانی که به جوش امد چای سیاه را بیفزایید. هم اکنون میتوانید از این چای استفاده کنید و از مزایای آن بهره ببرید.


مزایای سلامتی چای ماسالا:


1. جلوگیری از سرماخوردگی و گرفتگی بینی:
خواص ضد التهابی، ضد قارچی و ضد باکتریایی چای ماسالا از سرماخوردگی و گرفتگی بینی جلوگیری میکند. میخک و زنجبیل، سرفه را بهبود میبخشد و یک لیوان چای ماسالا در روز مطمئنا شما را قوی و دور از سرماخوردگی نگه میدارد بهترین کار این است که آن را داغ بنوشید.
اگر سرماخورده اید یک لیوان چای ماسالا کمک خواهد کرد تا هر چه زودتر احساس بهتری داشته باشید.


2. خواص ضد التهابی چای ماسالا:


تمام ادویه های که در این نوشیدنی مورد استفاده قرار میگیرند، با هم تاثیرات زیاد و فوق العاده ای را برای بدن دارند. خواص ضد التهابی چای ماسالا بیشتر از زنجبیل است. مطالعات نشان می دهد که زنجبیل تاثیر مثبتی بر کاهش بدن دارد.
میخک یکی دیگر از عناصری است که خواص مشابه دارد.


3. چای ماسالا تقویت کننده و تامین انرژی:


چای سیاه جزو عناصر اصلی چای ماسالا است:
کافئین موجود در آن انرژی شما را افزایش میدهد. در حالیکه کافئین به تنهایی و مقادیر بیش از حد برخی اثرات منفی را دارد، دیگر مواد تشکیل دهنده چای ماسالا باعث تعادل آن خواهند شد.
ادویه ها و ترکیب آنها با چای سیاه انرژی متعادلی را آزاد می کند که نیاز شما برای روز را تامین خواهند کرد. این چای یک طبیعی و سالم است که میتوانید بدون هیچ مشکل و نگرانی مصرف کنید.


4. چای ماسالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن:


این چای برای سیستم ایمنی بدن شما بسیار مفید است. میخک و دارچین بدنتان را قویتر میکند. یک خط دفاعی در بدن ایجاد میکند و اجازه نمیدهد عفونت ها از آن عبور کنند.
کیفیت دارویی این نوشیدنی خوشمزه آن را به یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها تبدیل کرده است.
5. چای ماسالا برای کمک به هضم:
ادویه های موجود در چای ماسالا بویژه میخک، به روند هضم کمک میکند. زمانی که زنجبیل به این مخلوط اضافه میشود، اثرات دارویی آن بیشتر خواهد شد، که اثر آرام بخشی و طراوت بر روی بدن دارد.
همچنین هل، که در این ترکیب وجود دارد تولید بزاق را افزایش میدهد که خود نیز به روند هضم کمک خواهد کرد.
 


6. خواص آنتی اکسیدانی چای ماسالا:


همانطور که گفته شد، پایه چای ماسالا، چای سیاه است. خواص ضد اکسیدانی بسیار قوی دارد. هل و میخک موجود در آن نیز باعث کاهش سطح کلسترول میشود و به نوبه خود مقدار کلسترول خوب را افزایش میدهد.
این اتفاق باعث کاهش تشکیل پلاک میشود که عامل انسداد ناشی از بیماری های قلبی است.
این ادویه ها به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک میکنند.


7. کنترل فشار خون با چای ماسالا:


چای ماسالا همچنین میتواند با مشکلات مربوط به خون مقابله کند، اگر دچار نوسان فشار خون هستید، چای ماسالا میتواند راه حل مناسبی باشد. اثر تاخیری روی خون دارد به همین دلیل فشار خون بالا را درمان میکند.
کمک میکند تا گرد خون در بدن تنظیم شود و مانع نوسانات در فشار خون میشود.


8.پیشگیری از سرطان با چای ماسالا:


تحقیقات نشان داده است که خواص آنتی اکسیدانی چای ماسالا می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند. زنجبیل دارچین و هل خواص دارویی برای پیشگیری از سرطان دارند. سلول های سرطانی زمانی تشکیل می دهند که تعدادی از سلول های سالم و dna آسیب ببینند.
این اتفاق با مصرف چای ماسالا بهبود می یابد.


9. چای ماسالا برای بهبود متابولیسم بدن:


متابولیسم سریع برای بدن سالم بسیار مهم و مناسب است. این نشانه ای است که تمام اندام های بدن به خوبی کار می کنند.
مهمتر از همه نشان می دهد که از غذا به خوبی هضم شده است و این برای عملکرد بدن بسیار مهم است کل پروسه هضم با مصرف چای ماسالا به صورت روزانه بهبود می یابد و این مطمئنا سوخت و ساز بدن در یک مدت زمان کوتاه را افزایش می دهد.

 

10. چای ماسالا مانع از نفخ شکم:


به دلیل رژیم غذایی ضعیف مواد غذایی که همیشه میخوریم به راحتی قابل هضم نیستند. ترکیبات چای ماسالا به روند هضم کمک خواهند کرد.

این نوشیدنی که خواص کامل آن را در بخش سلامت نمناک می خوانید با افزایش حجم از نفوذ هوا یا آب به داخل معده جلوگیری می کند که این موجب کاهش نفخ می شود به عبارت دیگر مصرف دو فنجان چای ماسالا هر روز می تواند به کاهش چند کیلوگرم وزن کمک کند.

بنابراین برای کم کردن وزن توصیه می شود.

 

11. چای ماسالا برای کاهش گرفتگی های قاعدگی:


یکی از مزیت های کمتر شناخته شده چای ماسالا این است که یکی از راه های طبیعی و موثر برای مبارزه با گرفتگی ناشی از دوران قاعدگی است. اکثر زنان در طی دوران قاعدگی از گرفتگی شدید رنج می برند.

عناصر موجود در چای ماسالا اثرات آرامبخش روی اعصاب و عضلات دارند. خواص ضد التهابی ادویه های مختلف موجود در این چای به کاهش درد کمک میکنند.


12. چای ماسالا برای پیشگیری از دیابت:


یکی از شایع ترین بیماری های امروزه در دنیا دیابت است. عاقلانه است که با روش های پیشگیرانه از آن جلوگیری کنیم.

مواد تشکیل دهنده چای ماسالا دارای خواصی هستند که به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می کنند، حساسیت به انسولین در بدن را افزایش می دهند، همچنین سطح قند خون را کاهش می دهند و بدن بعد از مصرف چای ماسالا در دفع قند بهتر عمل می کند.

 

13. چای ماسالا برای کمک به کاهش وزن:


چای ماسالا ممکن است به جلوگیری از افزایش وزن کمک کند و از طریق چندین مورد باعث کاهش چربی در بدن شود. اول اینکه چای ماسالا به طور کلی با شیر گاو یا شیر سویا آماده می شود که هر دو منبع خوبی از پروتئین هستند. پروتئین مواد غذایی شناخته شده ای است که به کاهش گرسنگی کمک می کند و احساسات پر بودن را تحریک میکند. بنابراین چای ماسالا احتمالا در کاهش گرسنگی و پیشگیری از خوردن زیاد در روز بعد موثر خواهد بود.

حتی ممکن خواهد بود به عنوان یک میان وعده نیز مفید باشد.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که ترکیبات موجود در نوعی از چای سیاه که برای چای ماسالا استفاده می شود ممکن است باعث شکست چربی ها و کاهش تعداد کالری که بدن از مواد غذایی جذب می کند، شود.

علاوه بر این یک مطالعه با کیفیت بالا نشان داد که نوشیدن 3 فنجان چای سیاه در روز می تواند مانع از افزایش وزن ناخواسته یا افزایش چربی شکم شود با این حال قابل توجه است که این اثرات تنها در کوتاه مدت ممکن است عمل نکند و نیاز به کمی زمان دارد.

در نهایت مطالعات حیوانی نشان می دهد که مصرف فلفل سیاه می تواند از تجمع چربی در بدن جلوگیری کند. هرچند که هنوز مشخص نیست این نتایج در مورد انسان صدق می کند یا خیر، با این حال اگر شما از چای ماسالا استفاده می کنید مراقب باشید که مصرف شکر خود را محدود کنید.

چای تهیه شده با شیر حدود 60 کالری دارد در حالی که چای لاتین تهیه شده در خانه ممکن است حاوی 80 کالری باشد. مقدار کمی چربی دارد که ممکن است تا 180 کالری داشته باشد.

 

استفاده ها از چای ماسالا:


تهیه چای ماسالا بسیار آسان است ،می توانید پودر آن را در بیشتر فروشگاههای بزرگ پیدا بکنید، یا همیشه می توانید مواد اولیه آن را در منزل داشته باشید. مزایای سلامتی آن به شما این امکان را می دهد تا بین وعده های غذایی خود مصرف کنید.

طعم های معطر برای هر فردی متفاوت و لذت بخش است، در صورت مصرف چای ماسالا در زمان طولانی هضم، قند خون و وزن و سلامت کلی شما بهبود می یابد.

چای ماسالا نه تنها عامل پیشگیری از سرطان و دیابت است، بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری های عفونی نیز می شود.

 

عوارض جانبی و آلرژی های چای ماسالا:


در حالیکه چای ماسالا حاوی مقدار زیادی مزایا می باشد، اما مانند همه مواد غذایی دیگر باید آن را در حد تعادل مصرف کنیم. با چای سیاه که به عنوان پایه در نظر گرفته می شود و دارای کافئین است ممکن است مصرف مقدار زیاد آن تأثیر منفی بر بدن داشته باشد و ممکن است منجر به حالت تهوع و بی حسی در بدن شود.

از آنجا که بسیاری از ادویه جات موجود در چای ماسالا متفاوت است، بهتر است زنان باردار از خوردن آن اجتناب کنند. هنگامی که مواد تشکیل دهنده آن بیش از حد مصرف شود باعث عدم تعادل هورمونی در بدن می شود.

 

چگونه در خانه چای ماسالا را تهیه کنیم؟


پیش از این در آشپزخونه نمناک و در واقع در بخش آشپزی نمناک طرز تهیه چای ماسالا را به طور کامل آموزش دادیم ولی بازهم برای یاداوری باید بگوییم که این فقط نیاز به چند تا مواد تشکیل دهنده دارد و شما می توانید در دستورالعمل های مختلف را برای آن دنبال کنید و آن را در یخچال ذخیره کنید.

 

مواد لازم:


20 دانه فلفل سیاه
5 عدد میخک
5 هل سبز
یک عدد دارچین
پنج فنجان آب
5 قاشق غذاخوری چای سیاه
10 سانتی متر از ریشه زنجبیل تازه
فلفل سیاه، میخک، هل، دارچین را در حرارت بسیار کم به مدت 2 دقیقه روی گاز قرار دهید و سپس از آن خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

سپس آنها را در یک ظرف بزرگ بریزید و با آب و زنجبیل ترکیب کنید.

در آن را بگذارید و اجازه دهید 20 دقیقه بماند.

از جوشاندن بیش از حد آن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود که ادویه ها تلخ شوند.

چای سیاه را نیز از حرارت بردارید و سپس آن را میل کنید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.