چگونه ته دیگ لبو شیک بپزیم؟

همه فوت و فن تهیه ته دیگ لبو را در این فیلم ببینید.

دنیای قلم -دستور پخت ته دیگ  لبو بسیار ساده و آسان است. فقط به چاشنی صبر و حوصله شما نیاز دارد تا تبدیل به یک ته دیگ شیک و مجلسی شود.


مواد لازم برای چهار نفر


۴ پیمانه برنج
یک چغندر متوسط 
روغن به میزان دلخواه
نمک به میزان دلخواه
قبل از آبکش کردن برنج چغندر تمیز و پوست کنده را به چند حلقه نازک تقسیم میکنیم. وقتی برنج آبکش شد، مقداری روغن کف قابلمه میریزیم و تکه های چغندر را در روغن قرار می دهیم. سپس برنج آبکش شده را روی چغندرها میریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم. از این جا به بعد چاشنی صبر و حوصله شما لازم است. پنج دقیقه اول شعله گاز را زیاد کرده و سپس آنرا کم میکنیم. هر ده دقیقه یک بار قابلمه را جابجا میکنیم تا ته دیگ یک دست و خوشگلی تحویل بگیریم.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.