دنیای قلم -دستور پخت ته دیگ لبو بسیار ساده و آسان است. فقط به چاشنی صبر و حوصله شما نیاز دارد تا تبدیل به یک ته دیگ شیک و مجلسی شود.
۴ پیمانه برنج یک چغندر متوسط روغن به میزان دلخواه نمک به میزان دلخواه قبل از آبکش کردن برنج چغندر تمیز و پوست کنده را به چند حلقه نازک تقسیم میکنیم. وقتی برنج آبکش شد، مقداری روغن کف قابلمه میریزیم و تکه های چغندر را در روغن قرار می دهیم. سپس برنج آبکش شده را روی چغندرها میریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم. از این جا به بعد چاشنی صبر و حوصله شما لازم است. پنج دقیقه اول شعله گاز را زیاد کرده و سپس آنرا کم میکنیم. هر ده دقیقه یک بار قابلمه را جابجا میکنیم تا ته دیگ یک دست و خوشگلی تحویل بگیریم.