ترفندهای آشپزی های حرفه ای برای غذا پختن
چند ترفند که آشپزهای حرفه ای برای هر غذایی به کار می برند را اینجا بخوانید
دنیای قلم - آشپزی کردن یک کار ساده نیست. ترفندهای خاصی دارد که همین ترفندهاست که آشپز حرفه ای را از آشپز تازه کار جدا می کند و طعم غذا را متفاوت می کند.
چند ترفند آشپزی که در همه غذاها به کار می رود و باعث می شود تا غذای آشپزهای حرفه ای خیلی خوشمزه شود اینجا بخوانید.
پیاز را برای خورش رنده کنید لعاب خوبی میدهد و باعث می شود که خورش بسیار خوشمزه ای درست کنید. اینکار را برای هر خورشی می توانید استفاده کنید.
اگه دستتان بوی سیر گرفت با خمیر دندان تمیز کنید، بو را به طور کامل از بین می برد.
برای غذا به جای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده کنید، عطر بسیار بهتری به غذا می دهد. این ترفند برای پخت عدسی ، قیمه و لوبیا پلو بسیار عالی است.
داخل خورش قیمه گوجه رنده کنید خوش طعم و بسیار عالی می شود. اینکار را برای لوبیا پلو هم می توانید انجام دهید.
اگر غذا تند شد آبلیمو و اگر شور شد یک قاشق نوشابه یا سیب زمینی اضافه کنید. بلافاصله شوری غذا را می گیرد.
برای کاکائو درکیک ،اول کاکائو را با روغن مخلوط کنید ،رنگش تیره تر میشود و زیبایی و طعم آن چند برابر می شود