طرز تهیه مربای قیسی به سبک کارخانه ها

طرز تهیه مربای قیسی به سبک کارخانه ها

طرز تهیه مربای قیسی خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید

دنیای قلم -قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست میتوان به راحتی با زردآلوی خشک اقدام به درست کردن مربای زردآلو کرد.

 

 

مواد لازم برای مربای قیسی


قیسی : 250 گرم
شکر : 1 پیمانه
آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
هل درسته  : به تعداد لازم
 

مربای قیسی خوشمزه

 

طرز تهیه مربای قیسی


قیسی ها را بشویید و به همراه آب روی حرارت ملایم  قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس شکر و بادکا را اضافه کنید تا بر روی حرارت شربت غلیظ شود و قیسی ها پخته شوند.
وقتی شربت غلیظ شد آبلیمو و هل را اضافه کنید و پس از 3 الی 4 جوش حرارت را خاموش کنید.
مربا را بعد از سرد شدن در شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

 

نکات کلیدی تهیه مربای قیسی


برای اینکه از غلظت مربا مطمئن شوید یک نعلبکی یا بشقاب را از قبل در فریزر قرار دهید.و بعد از 20 دقیقه جوشیدن مربا، یک قاشق مرباخوری از شهد آن بردارید و در بشقاب سرد شده بریزید.
و چند دقیقه ای در یخچال بگذارید تا مربا سرد شود. اگر بعد از انگشت زدن رد انگشت وسط مربا باقی ماند غلظت مربا مناسب است.
مربا را می توان با کمی دارچین و هل طعم دار کرد.
مربا را میتوان به مدت 6ماه در یخچال نگهداری کرد. ولی اگر قصد دارید بیش از شش ماه آن را نگهداری کنید در فریزر قرار دهید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.