طرز تهیه حلوا گندم مجلسی و بسیار خوشمزه
حلوای گندم یک دسر بسیار عالی است. طرز تهیه حلوای گندم را اینجا بخوانید.
دنیای قلم -حلوای گندم یک حلوای بسیار خوشمزه و دسر بسیار مناسبی برای مهمانی هاست. هرچند حلوا بیشتر در مراسم های مذهبی استفاده می شود اما این دسر مقوی را هر زمانی می توانید بپزید.
مواد لازم برای تهیه حلوای گندم
آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری
دستور پخت حلوای گندم
ابتدا آرد را سه بار الک کنید تا خوب از هم باز شود و گلوله گلوله نشود بعد در یک تابه بدون روغن ان را با دقت تفت بدهید تا رنگ آرد کرم شود. در یک ظرف دیگر مقداری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود وقتی روغن خوب گرم شد آرام آرام به آرد اضافه کنید و آرد و روغن را هم بزنید تا سرخ و مخلوط شود.
بیشتر بخوانید: حلوا ارده چه خاصیت هایی دارد
در ظرف دیگری شهد را درست کنید. آب و شکر را روی هم بریزید و روی اجاق قرار دهید وقتی جوش امد زعفران و هل را به آن اضافه کنید تا بجوشد و قوام بیاید. وقتی شهد خوب قوام آمد آن را به آرد و روغن اضافه کنید. شهد را ملاقه ملاقه به آرد اضافه کنید و هم بزنید و بعد دوباره اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن گلاب است. وقتی گلاب را اضافه کردید حلوای شما تقریبا آماده است فقط باید هم بزنید تا به سفتی که دوست دارید برسد.
سپس زیر اجاق را خاموش کنید کمی که حلوا از حرارت افتاد آن را به مدلی که دوست دارید قالب بزنید و سرو کنید.
نکته
آرد را حتما الک کنید تا حلوا سبک و نرم شود آرد الک نشده حلوا را سنگین می کند
می توانید از روغن حیوانی هم استفاده کنید حلوای خوش طعم تری به دست خواهید آورد
زعفران آب نشده را در آخر به حلوا اضافه کنید رگه های زعفران حلوا را زیباتر می کند.