افراد بالای ۴۰ سال چه خوراکی‌هایی را باید مصرف کنند؟

افراد بالای ۴۰ سال چه خوراکی‌هایی را باید مصرف کنند؟

خوراکی‌های مناسب و نامناسب برای افراد بالای ۴۰ سال کدام است؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلم_ کارشناسان تغذیه فهرستی از بایدها و نبایدهای تغذیه را برای افرادی تهیه کرده‌اند که دهه چهارم عمر خود را پشت سر می‌گذارند.

یک کارشناس تغذیه روس اعلام کرد افراد بالای ۴۰ سال باید شماری از خوراکی‌ها را به طور کامل از منوی غذایی خود حذف کنند.

 

بیشتر بخوانید: کارهای ممنوعه پس از ۳۰ سالگی کدام است؟

 

خوراکی‌های مناسب و نامناسب برای افراد بالای ۴۰ سال

تغذیه

میخائیل زاپوتین متخصص غدد و تغذیه در مقاله‌ای که در پایگاه طبی «medikforum» منتشر شد به افراد بالای ۴۰ سال توصیه کرد از این پس خوردن غذاهای دارای کربوهیدرات ساده، نمک و غذاهای صنعتی را فراموش کنند. به گفته این پزشک، این افراد باید شکر، مربا، عسل، نوشابه‌های شیرین، نان سفید، شیرینی‌جات، ماکارونی، شکلات‌های شیری و بستنی را کنار بگذارند و حتماً دیگر فست‌فود نخورند.

در این میان پایگاه اطلاع‌رسانی اکسپرس هم به نقل از کارشناسان تغذیه به افراد بالای ۴۰ سال توصیه کرد به دریافت ویتامین‌ها و در رأس آنها ویتامین ب ۱۲ توجه ویژه داشته باشند. در واقع هر چه سن بالاتر می‌رود باید با حساسیت بیشتری به دریافت ویتامین ث و ویتامین دی توجه کنیم.

 

 

منبع: اعتماد آنلاین

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.