چگونه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و جاافتاده بپزیم؟ + نکات کلیدی

چگونه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و جاافتاده بپزیم؟ + نکات کلیدی

لوبیاچیتی چه فوایدی دارد؟ طرز تهیه خوراک آن چگونه است؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلمـخوراک لوبیا چیتی غذایی خوشمزه و مقوی است و گزینه ای مناسب برای روز های سرد زمستان در منزل میباشد. تهیه این غذا به راحتی در منزل امکان پذیر است.

لوبیا چیتی همانند سایر لوبیا ها از نظر مواد مغذی بسیار غنی است که از جمله مزیت های لوبیا چیتی می توان به پایین بودن چربی موجود در آن اشاره کرد؛ این موضوع باعث می شود تا بتوانیم لوبیا چیتی و خوراک لوبیا چیتی را بدون استرس در برنامه غدایی مان قرار دهیم. از دیگر فواید لوبیا چیتی می توان به در صد بالای فیبر و پروتیین موجود در آن اشاره کرد که بسیار برای بدن مفیدند. چنانکه می دانیم فیبر بالا در مواد غذایی، آنها را به منبعی خوب و مفید برای داشتن یک رژیم غذایی سالم تبدبل می کند چرا که برای تنظیم کارکرد دستگاه گوارش مناسب است. همچنین مقدار بالای پروتیین، لوبیا چیتی را در مواردی به جایگزینی خوب برای گوشت قرمز تبدیل کرده است و آنچه لوبیا چیتی را از نظر ظاهر و مزه خاص کرده است، رنگ صورتی و طعم خامه ای و لذیذ آن است.

پیشنهاد این است که خوراک لوبیا چیتی کنسرو شده را از سبد غذایی خودحذف کنید چرا که سدیم بالایی دارد و ارزش غذایی آن نسبت به خوراک لوبیا چیتی خانگی تقریبا صفر است .

 

 

بیشتر بخوانید: چگونه در فر فلافل درست کنیم؟

 

 

مواد لازم برای خوراک لوبیا چیتی

خوراک لوبیاچیتی

لوبیا چیتی: 4 پیمانه
پیاز: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری 
سیب زمینی: 1 عدد 
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ماش چگونه است؟ + نکات کلیدی
 

 

 

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی

خوراک لوبیاچیتی

۱. لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود. در صورتی که فراموش کردید شب لوبیا چیتی را خیس کنید دو ساعت قبل از پخت با مقداری آب گرم یا جوشیده آن را خیس کنید.
۲. لوبیا چیتی را در ظرف مناسب و با گنجایش نسبتا زیاد، با توجه به حجم لوبیا  چیتی خیس خورده بریزید. روی آن به مقدار کافی آب بریزید. کمی بالا تر از سطح لوبیا چیتی را بپوشاند، سپس روی شعله متوسط با حرارت بالا بگذارید و به محض به جوش آمدن شعله را کم کنید و فرصت دهید لوبیا چیتی خوب بپزد.

۳. در فاصله ای که لوبیاها در حال پخته شدن هستند، سیب زمینی و پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی را کمی تفت دهید. پیاز را هم در حد طلایی شدن سرخ کنید. در ادامه رب و ادویه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۴. پس از اینکه از پخته شدن لوبیا چیتی مطمئن شدید موادی را که تفت داده اید به لوبیا بیافزایید و اجازه بدهید به خوبی لعاب بدهد و خوراک لوبیا چیتی به اصطلاح جا بیافتد .

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ماش چگونه است؟ + نکات کلیدی
 

 

نکات کلیدی تهیه خوراک لوبیاچیتی

خوراک لوبیاچیتی

به خوراک لوبیا چیتی می توان مواد متفاوتی چون قارچ، عدس، گوجه، ماش و … اضافه کرد این مورد بستگی به سلیقه شما دارد.

می توان ادویه های متفاوتی به خوراک لوبیا چیتی افزود ولی یکی از ادویه هایی که می توان هنگام پخت به این خوراک اضافه کرد اندکی دارچین است که عطر بسیار خوبی به خوراک لوبیا چیتی خواهد داد؛ و اینکه افزودن سماق به خوراک، هنگام سرو، برای بسیاری افراد خوشآیند است.

از جمله چاشنی هایی که می توان در دقایق پایانی پخت به خوراک لوبیا چیتی افزود مقدار کمی سرکه سفید یا قرمز است؛ ترکیب سرکه و دارچین طعم خوراک لوبیا چیتی شما را به طعم کنسروهای موجود در بازار نزدیک می کند.

برخی افراد در خوراک لوبیا چیتی مقداری گوشت قلقلی سرخ شده اضافه می کنند که طعم خوراک لوبیا چیتی را خاص می کند.

می توانید سیب زمینی خوراک لوبیا چیتی را درشت هم خرد کنید.

زمان پخت لوبیا چیتی با توجه به نوع زود پز یا دیر پز بودن آن ممکن است تغییر کند. بهتر است این نکته را بدانید که لوبیا چیتی خوب، رنگ شفافی دارد.

می توان برای قوام آوردن خوراک لوبیا چیتی مقداری آرد را تفت داد، در حدی که خامی آن گرفته شود و بعد به خواراک افزود
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.