چگونه پیراشکی پیازچه و تخم مرغ درست کنیم؟
طرز تهیه پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را در این مطلب بخوانید.
دنیای قلم_ همه انواع پیراشکی به اندازه پیتزا پیراشکی شناخته شده نیستند. برای همین شاید اسم این غذا را تا به حال نشنیده باشید. پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز نوعی غذای روسی است که در عین سادگی کاملاً سالم و مقوی است. برای تهیه این نوع پیراشکی اگر در عجله هستید میتوانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اما دستور خمیر پیراشکی خانگی تازه هم در ابتدای دستور تهیه گفته شده است. پ
پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را میتوانید با سس دلخواه یا همراه ماست و سبزی خوردن سرو کنید. در ادامه طرز تهیه خمیر پیراشکی و پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز را به طور کامل به شما خواهیم گفت.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی پیازچه و تخم مرغ
برای خمیر:
آرد سفید 2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
خمیرمایه فوری 4 گرم
تخم مرغ کوچک 1 عدد
شکر 1/2 قاشق چایخوری
روغن 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
برای مواد داخل پای:
تخم مرغ 4 عدد
پیازچه 2 دسته
شوید 1 دسته کوچک
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار کافی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلانه؛ نان محلی کردستان
طرز تهیه خمیر پیراشکی پیازچه و تخم مرغ
1- برای تهیه خمیر، اول شیر را کمی گرم کنید (داغ نشود) و شکر را در آن حل کنید. سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید.
2- یک و نیم پیمانه آرد را در کاسه بزرگی الک کنید. وسط آرد را خالی کنید و شیر و خمیرمایه را داخل آن بریزید. روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه در جای نسبتا گرمی بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.
3- تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک بزنید. تخم مرغ زده شده را به مخلوط آرد اضافه کنید.
4- سپس روغن را اضافه کنید. خمیر را ورز بدهید و به تدریج آرد اضافه کنید تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. کف کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید.
بیشتر بخوانید: راه های شفته نشدن برنج
طرز تهیه پیراشکی پیازچه و تخم مرغ
1. از قبل تخم مرغ ها را آب پز کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را خرد یا رنده کنید.
2. پیازچه و شوید را به خوبی بشویید. پیازچه را خرد کنید. تابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس یک قاشق کره کف آن بریزید و تابه را تکان دهید تا ذوب شود.
3. پیازچه را داخل کره بریزید و 2-3 دقیقه تفت بدهید. در این مدت چند بار هم بزنید. پس از آن شوید خرد شده را اضافه کنید.
4. بعد از این که شوید و پیازچه را یکی دو دقیقه دیگر تفت دادید، تخم مرغ آب پز خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و مواد را مخلوط کنید.
5. خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره کوچکی باز کنید.
6. کمی از مواد تخم مرغ و پیازچه روی هر تکه خمیر بریزید و سپس خمیر را دور آن بپیچید. همه را به همین ترتیب شکل بدهید و کنار هم روی سینی یا تخته چوبی آردپاشی شده بچینید. (روی هم قرار ندهید)
7. پیراشکی ها را در تابه با روغن داغ شده سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود.
8. پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را با ماست یا سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان!
منبع: ایران کوک