طرز تهیه بستنی سنتی بسیار خوشمزه به سبک اکبر مشتی
طرز تهیه بستنی سنتی به سبک اکبر مشتی را اینجا بخوانید.
دنیای قلم -بستنی سنتی ، یک بستنی خوشمزه و خاص است که در خانه هم می توانید آن را درست کنید.
برای تهیه یک بستنی سنتی بسیار خوشمزه از مواد درجه یک استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی
یک لیتر شیر
۳۰۰ گرم شکر
۲ قاشق چایخوری ثعلب
۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
یک استکان گلاب
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
به اندازه لازم پسته و بادام
دستور تهیه بستنی سنتی
سپس یک قابلمه مناسب بردارید و شیر را خوب بجوشانید. وقتی شیر خوب قل زد و جوشید باید دست به کار اضافه کردن مواد شوید.
ثعلب را با شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد بریزید توی شیر در حال جوش. حواستان باشد شیر را از روی حرارت برندارید، همینطور که ثعلب و شکر را میریزید در شیر، با یک دست دیگر خوب شیر را هم بزنید تا شکر و ثعلب در شیر حل شوند. بعد که خوب هم زدید شیر را از روی حرارت بردارید.
باید شیر را به حال خودش رها کنید تا خوب سرد شود. وقتی سرد شد، شیر را از صافی رد کنید تا یکدست شود.
حالا باید زعفران و گلاب را به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد ظرف شیر را بذارید داخل فریزر تا شیر خودش را بگیرد.
در این مرحله هر یک ساعت باید شیر را از فریزر دربیارید و خوب هم بزنید و دوباره بگذارید سرجایش. این کار را باید ۴ - ۵ بار انجام بدهید.
خامه را با کمی شیر رقیق کنید، بعد که خوب هم زدید بریزید روی سینی و خوب پخش کنید و بگذارید داخل فریزر تا خوب یخ بزند. وقتی خامه یخ زد آن را از سینی جدا و خردش کنید، بعد بریزید توی بستنی و با قاشق چوبی هم بزنید و دوباره بستنی را بگذارید در فریزر.
بستنی بعد از یک ساعت آماده خوردن است. در همین مرحله هم میتوانید پسته و بادام را اضافه کنید. نوش جان.
نکته
حواستان به اندازه ثعلب هم باشد، اگر کم بریزید بستنی شل میشود؛ مثل ماست. اگر هم زیاد بریزید بیش از حد سفت و سخت میشود.
شکر را زیاد یا کم نکنید. اندازهها را رعایت کنید. اگر شکر بیشتر از مقدار گفته شده باشد بستنی شل میشود.