ترفندی برای پیشگیری از خشکی شیرینی

ترفندی برای پیشگیری از خشکی شیرینی

برای این‌که شیرینی خشک نشود چه کنیم؟

دنیای قلم -به احتمال زیاد کسی را پیدا نمی‌کنید که از خوردن یک کیک یا شیرینی خشک شده لذت ببرد. این خوراکی‌ها اگر به مدت طولانی در محیط باقی بمانند، بنا به‌دلایل مختلفی از جمله اکسید شدن روغن داخل‌شان خشک و غیرقابل مصرف می‌شوند. به‌همین دلیل ممکن است کنجکاو شده باشید که آیا راه خاصی برای جلوگیری از خشک شدن‌شان وجود دارد یا خیر؟

 اگر می‌خواهید که با آسان‌ترین راهکارها برای پیشگیری از این اتفاق آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.


نگهداری در ظروف دربسته

اگر کیک و شیرینی خود را در معرض جریان هوای آزاد قرار دهید ممکن است به مرور زمان، با یک کیک کاملاً خشک شده مواجه شوید. علت   این است که تماس مستقیم هوای آزاد با این خوراکی‌ها، می‌تواند باعث اکسید شدن روغن داخلشان شود و از کیفیت آن‌ها بکاهد.


استفاده از آرد شیرینی‌پزی

برای تهیه انواع کیک و شیرینی توصیه می‌شود تا جای ممکن از آرد ساده استفاده نکنید. استفاده از این آرد به دلیل داشتن پروتئین و سبوس زیاد باعث می‌شود که بافت خمیر تهیه شده حالتی سفت به خود بگیرد. در طرف مقابل، اگر از آرد شیرینی‌پزی به دلیل این که سبوس و پروتئین کمتری دارد استفاده کنید، به احتمال زیاد با خشکی محصول تهیه شده مواجه نخواهید شد.


کنترل دما و زمان ماندگاری در فر| زمانی که مایه کیک و شیرینی را در داخل فر می‌گذارید، باید از نظر زمان ماندگاری و دمای فر احتیاط لازم را به عمل آورید. اگر مواد به مدت طولانی در داخل فر قرار بگیرند، ممکن است بخش زیادی از آب داخل محتویات کیک بخار و محصول نهایی خشک شود. همچنین اگر دمای فر از حد مناسب بالاتر باشد، در کنار این‌که ممکن است کل مایه خمیر را بسوزاند، مجموعه را کاملاً خشک خواهد کرد.


مواد را زیاد هم نزنید| شیرینی‌پزهای مشهور و باتجربه همواره توصیه می‌کنند که در استفاده از همزن برای مخلوط کردن مواد زیاده‌روی نکنیم. این کار باعث می‌شود که محصول نهایی، بسیار خشک‌تر از آن چیزی شود که باید باشد.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.